Ötvös Tibor

Csúszik a Splinter Cell és a R.U.S.E.

Miközben az Assassin's Creed franchise rajongói örülhetnek, hiszen elméletileg egy éven belül megérkezhet kedvencük harmadik része, addig Sam Fisher követőit alaposan elkeserítette a Ubisoft.

A mai napon tartott sajtótájékoztatón ugyanis a kiadó bejelentette, hogy a hamarosan esedékes Splinter Cell: Conviction mégsem jelenik meg februárban. A kiadó "a játék további csiszolásával" indokolta a premier csúszását és jelen állás szerint 2010. áprilisában szólíthatjuk magunkhoz Sam Fisher legújabb kalandját.



A nagyon érdekesnek és egyedinek tűnő stratégia, a R.U.S.E. még ennél is rosszabbul járt. A kiadó fogta a játékot és áttolta a 2011-es üzleti év végére, ami jövő év elejét jelenti esetleges megjelenési dátumként. A Ubisoft itt sem indokolta meg a késlekedés okát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Danecay #4
    Érdekes,hogy pont a VALVE-t hozod fel példának. Mennyi ideig is tolták anno a Half-Life 2 megjelenését, 1-2 év?
  • Zolivok #3
    hallod Lover ez hülyeség amit mondassz, hogy sok a bugos játék ha te csak single gamekkel játszol akkor ne csodálkozz, ha olyan ahol aktív a community és persze multira kihegezett ill , tf2,l4d pl a valve gamek közül ott majd 1 hetente frissül a játék és nincsennek bugok 1-2 olyantól eltekintve ami apróság és semmit sem folyásol be. kár a R.U.S.E ért meg akartam venni de...mivel még 3 gamet tervezek az egyetem előtt és ez évben 2 őt veszek jövőre 1 et nem tuti h pont a R.U.S.E-t fogom már
  • Loverman #2
    miért, csak a Blizzard szokott eltolni játékokat? nem, mindenki. de mindegy. amúgy ha a Blizzardnál (vagy bárkinél) a csúszás azt jelenti hogy jobb lesz a végeredmény akkor én csak örülök. így is elég sok szar bugos játék volt és van a piacon, és valószínűleg lesz is. mit akarsz, idén egy skodát vagy jövőre egy ferrarit?
  • h143570 #1
    Mi fene, a Blizzard mentalitas kezd fertozo lenni?!