Németh Szabolcs

Sam Fisher leütötte Materazzit!

Sam Fisher sem kerülhette el a sorsát. Ahogy Bin Laden, George Bush és sok más prominens személy, ő is bekerült a Zidane fejelését megörökítő videók áradatába.

A Youtube-ra eddig is zsákszámra töltötték fel a Zidane vs. Materazzi videókat. Aki nem tudná, hogy miről van szó az nem ezen a bolygón töltötte az utóbbi napjait. Zidane pályafutása során már nem először ok nélkül elveszítette a fejét - mivel ha tetszik, ha nem az anyázás a pályákon megszokott- és mellkason fejelte az olasz Materazzit az Olaszország-Franciaország meccs hosszabbításában. Az eset után "szakértők" ezrei keresték-kutatták az okokat, de a tapogatózáson túl más nem jutott osztályrészükül. Nagy bánatukra mikor Zidane kiállt a nyilvánosság elé, nem szolgált konkrétumokkal így egyre jobban az volt az ember érzése, hogy egy szidalomért, ami százszor elhangzik egy meccsen a pályán, túlzás volt a franciák kiválóságának reagálása.



A leleményeseknek viszont kiváló táptalajt nyújtott ez az esett és most Sam Fisher és a Splinter Cell is belekerült a jóba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Goth #11
    hát beszarok ez nagyon jó xD
  • Shadeee #10
    Nos szerintem, ha egy ember elveszti a fejét, akkor a legkevésbé sem gondol arra, hogy ez milyen például szolgál mások számára. Zidane pedig hajlamos erre, ezt már többször is bizonyította. Most is megtette meg is kapta érte a büntetését(kiállították), ennél többet ott nem adhattak neki, azt meg hogy mennyi időre kellene eltiltani a focitol teljesen felesleges fejtegetni, mivel ugy is abbahagyta. Ennek ellenére én mégis mellette vagyok, mert vele szemben Materazzi semmit sem kapott azért amit csinált(max egy kis kék foltot a mellkasára).
    Őszintén mennyi meccset játszott le Zidane és ebből mennyiszer borúlt el az agya. Ugye senki sem gondolja, hogy csak 3-4 alkalommal sértette meg őt vki az összes meccse során? Tehát elég nagy sértést mondhatott neki az olasz, hogy így "reagálta le".
    Amugy , ha ez az egész nem a döntőben történt volna már senki sem emlékezne rá, de az áldott média ismét felkapta az ügyet és már nem is az volt a fontos, hogy ki nyerte a VB-t, hanem az hogy Zidane kit, mikor, miért fejelt, rugott, taposott meg. Mi és még sokan mások pedig ezen vitázunk már mióta, és ahányszor csak előkerül vmi a netről ami ezzel kapcsolatos, cikket írnak róla és ezzel életben tartják az egész vitát....
    Lépjünk már túl ezen!!!

    Peace mindenkinek.
  • promail #9
    Emberek ne felejtsük már el, hogy ez egy játék amit futballnak hívnak. Nincs az az isten, hogy nekem megmagyarázza vk, hogy jogosan fejelte le. A pályán pszihológia hadviselés is folyik ez köztudott, főleg ő aki már nem egy fiatal játékos, neki kellene példát mutatni a fiatalabbaknak, hogy higadt marad. Mi az amit mondhatott neki az olasz... nem mind1, semmi sem jogosítja fel arra, hogy így viselkedjen. Teljesen mind1, hogy ha egy 3ad osztályú mecsen vagy egy VB döntőn történik ez, szánalmas cselekedet volt. Így is sztem nagyon olcsón megúszta, ha nem Zidannak hívnák a FIFA már rég eltiltotta volna jó időre, teljesen jogosan.
  • Cleawer #8
    Neki volt rá oka ,de mi nem tudjuk,ezért valaki szerint "oknélkül"(szerintem csak nem nagyon akart focis flémet indítani)
  • Psyho06 #7
    magyarvokkal egyettértek,ok nélkül nem veszíti senki el így a fejét,valszeg nyomós oka volt annak hogy megfejelte az olaszt
  • Cassell #6
    Kopasz Zidane nem volt vidám...
  • magyarvok #5
    "ok nélkül elveszítette a fejét"
    Németh Szabolcs, te ******.
    Szerinted egy egyszerű anyázás miatt megtett volna ezt, amikor ő lett volna a VB legjobb játékosa, élete utolsó meccse?
    Gondolkodj már ember - ha tudsz.
    Idióta...
  • gyuri12 #4
    csak azt nem értem hogy ilyeneknek minek hír?
  • szurka #3
    www.ggzidane.com
  • Adam II #2
    Már várom ezt a játékot.