Ötvös Tibor

A Splinter Cell: Conviction Collector's Edition tartalma

A Splinter Cell: Conviction elméletileg már hetek óta kint kellene, hogy legyen a piacon, ám a Modern Warfare 2 - és az Assassin's Creed 2 - miatt ez a játék is átcsúszott 2010-re. A Ubisoft ma felfedte a Gyűjtői kiadás tartalmát, melyre érdemes volt várni.

Mint minden mostanában megjelent komolyabb játéknak, így a sokat halasztott Splinter Cell: Conviction-nek is lesz Gyűjtői kiadása, melyben a Ubisoft megpróbálja kárpótolni a sok csúszás miatt esetleg lelombozott rajongókat. A Splinter Cell: Conviction Collector's Edition legnagyobb húzása a Sam Fisher bábu lesz, mely csak ebben a kiadásban lesz elérhető, külön bolti forgalomba nem kerül. A kiadás tartalmazza magát a játékot, melyet egy strapabíró fémdobozban találunk meg. Az ilyen kiadásoknál megszokott hivatalos soundtrack sem marad ki.



A játékon belül megkapjuk az úgynevezett "Infiltration Mode" játékmódot, melynél a küldetési területet úgy kell megtisztítanunk a rosszfiúktól, hogy azok nem vesznek minket észre. Kapunk továbbá egy játszható skint, a korábbi részekből ismerős Shadow Armort valamint három fegyvert is (SC300, SR2 és MP5), melyek a sima kiadás megvásárlóinak letölthető formában lesz elérhető.

Jó hír, hogy az új Splinter Cellben is lesz multiplayer, melynek tesztelése december 16-án kezdődik el. A játék február 26-án jelenik meg, a gyűjtői változat szigorúan limitált kiadásban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #4
    1. Az összes Splinter Cell részt végigvittem. Soha nem volt 25 óránál több egyik sem. Gondolod ez több lesz? Kizárt.

    2. Sajnos a szobor miatt ez több lesz, mint 13k... ezért is írtam, hogy "körül".
    És hiába a szobor, ha 3 nap múlva uninstall a játéknak.

  • Kindred Blades #3
    Nem azt mondta, hogy a sima játék árához képest sok a 13, hanem hogy egyáltalán, soknak találja ennyi -várható- szórakozásért.
    Egyébként igazad van, például a játékidőt én sem tudom, bár én valahogy még kevesebbre saccolom. Az Ubi egyébként megcsókolhatja egy testrészemet, amíg plusz felszerelés érhető el egy CE-ben, az ok, amíg mittudomén, pl térkép, az is ok, amíg plüss xenomorph, addig is, de amint van olyan játékmód (azaz a játék szerves része, nem bónusz, hanem egy darabja a kész programnak), amit csak így lehet elérni, na az az a pillanat, ahonnan kezdve nem vásárolok ubisoft játékot, hanem beállok én is lewarezolni.
    Tudom, hogy mindenki pont leszarja, de ez úton is küldöm üdvözletem a marketingeseknek.
  • Loverman #2
    1: honnan tudod hogy mennyi lesz a játékidő
    2: collector's edition 13-ért még a hülyének is megéri, manapság egy új játék sima változata van 10 körül
  • Tinman #1
    CE a gyengém, venném is, tetszik is, de nem adok 13k körül egy olyan játékért ami nagyjából 25 óra játékidőt ad csak, egyszerűen nem éri meg ennyiért nekem.