Ötvös Tibor

Splinter Cell: Conviction multi ko-op küldetés

A Ubisoft ígéretéhez híven 18-án elindította a Splinter Cell: Conviction multijának tesztelését és ezen alkalomból kiadtak egy videót, melyen az egyik ko-op küldetést mutatják be.

A Prologue nevet kapott misszióban a polgármesterhez kell bejutnunk és "épségben" kivinnünk az épületből. A felvételeken nagyon jól látszik, hogy bizony itt nagyon egymásra van utalva a két játékos és nem nagyon lehet fejetlenül Rambózni. Szerencsére a grafika is szépen mutat és a falakra kivetített küldetések is jó ötletnek tűnnek.


Jó hír, hogy a multi-módok között a megszokott lehetőségek mellett lesz egy külön sztori mód is, mely kifejezetten eme két személyes ko-op módra lett kialakítva (ennek az első pályája a fenti). A Splinter Cell: Conviction február 26-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rage47 #6
    ez is igaz
    az ilyen mozdulatoktól dobom még el az agyam... igy nem is lehet löni baz
    http://splintercell.us.ubi.com/conviction/#/media/screenshots/12636/
  • Balumann #5
    Az igazi Splinter Cell-be nem is kell piszojt használni :(
  • Rage47 #4
    nem lőttem túl sokat pisztollyal, de nem tudom elképzelni, hogy ilyen oldalas tartásban tudnának rendesen célozni, mint ahogy a karakterünk fogja... :S hogy lehet ez?
  • Vorpal #3
    Elég beta.
  • rgranc #2
    Mindig megdöbbent azoknak az embereknek a "bátorsága", akik nem tudnak angolul, de mégis nekiállnak "fordítani"...

    Azt írja: "a polgármesterhez kell bejutnunk és "épségben" kivinnünk az épületből"

    Gondolom megnézte a szótárban, hogy a "major" az polgármester, nem jutott el addig, hogy "őrnagy"-ot is jelent, pedig a szövegben szóba kerül, hogy Rebko "GRU officer", vagyis a GRU tisztje.

    Az pedig hogy "kivinni az épületből", szintén a kedves szerző agyszüleménye, a videóban hallható eligazítás szerint az őrnagyra azért van szükség, hogy az ügynökök bejussanak a jól őrzött hírszerzési archívumba. Azért kell magukkal vinniük, hogy kinyittassák vele az ajtót. Nem kell sehova "kivinniük"...

    Ennél már az is hasznosabb lett volna, ha a - nevét fel nem vállaló - Buga Jakab egyszerűen csak belinkeli a videót...
  • Balumann #1
    Mondjátok, hogy ez valami vicc :'(