Ötvös Tibor

Hivatalos: késik az új Splinter Cell

Korábban már mi is beszámoltunk róla, miszerint egyes értesülések szerint a Ubisoft egyik zászlóshajójának tartott Splinter Cell legújabb része akár éveket is késhet az eredeti tervekhez képest.

Akkor a kiadó még élénken tiltakozott a híresztelések ellen, ám ma végre ők is elismerték, hogy a Conviction alcímet kapott rész elég nagyot csúszik. Pontos megjelenési dátumot nem mondtak, de valamikor 2009. április 1 és 2010. március 31 között jelenik majd meg - feltehetően.



Ezzel együtt kiderült az ok is. A Splinter Cell: Conviction egyszerűen nem tudott volna versenyezni az olyan alkotásokkal, mint például az Assassin's Creed, mely egyébként szinte az összes újítását tartalmazta. Ráadásul kiderült, hogy nem egyszer, hanem összesen két alkalommal küldték vissza a tervezőasztalra a projektet. A fejlesztők most égre-földre esküdöznek, hogy Sam Fisherhez méltó részt készítenek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gericop #3
    Én is imádom a Splinter Cell-t. Tény, hogy én is jobban örülnék, ha az előző részekhez hasonló lenne... De most már nagyon játszanék vele :D
  • Daffit #2
    Az Sp-nek masszív rajongó tábora van. Ezek tényleg igénylik a múlthoz hű folytatást, de azért ez a kifogás nagyon rossz. Én biztos megvettem volna, mert én imádom és az Assassin's Creed a nyomába sem ér. Na mind1...
  • Balumann #1
    Sajnos kétlem... Nem tudott volna versenyezni velük? Teljesen más stílusnak kellene lenni. Nem Hitman és Assassin's Creed szerűnek hanem igazi Splinter Cell-nek (1.-3. rész). És valami jó kis 2 v 2 alapú, nem rohangálós, összetett multi, ahogy a Pandora Tomorrowban és Chaos Theory-ban volt.