Ötvös Tibor

Kopaszon, kövéren Brazíliából - Az új Max Payne

Bizonyára sok játékos emlékszik még Max Payne barátunk arcára, testfelépítésére. Nos, mikor a Rockstar bejelentette, hogy elkészíti a harmadik kalandot és kiadott egy képet, sokakat megdöbbentett a változás.

Klikk ide! Ám ez csak a kezdet volt. A Game Informer magazin lett a szerencsés kiválasztott, amely először számolhatott be részletesebben a játékról. Az első és legszembetűnőbb változás Max karakterében állt be - elég ránézni a mellékelt képre. Hősünk meghízott, szakállt növesztett, megkopaszodott - ráadásul el is költözött az Államokból.

A Max Payne 3 ugyanis Brazíliában játszódik majd, egészen pontosan Sao Paolóban. A készítők ezzel a lépéssel bevallottan feladták az eddig megszokott - és tegyük hozzá megkedvelt - film noir hangulatot és inkább az Unchartedben látott színes világra számíthatunk.

A játék a GTA IV és Red Dead Redemption által is használt RAGE motort veti be. A Remedy természetesen visszahozza a jól ismert Bullet Time effektet, de a manapság kihagyhatatlan fedezékrendszeres megoldást is beépítik a játékmenetbe. Megjelenés idén télen PC-n, PS3-on és X360-on.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hornymut #29
    Nekem ebből az jön le, hogy megkapjuk a PC-s Uncharted-et, csak egy már bejáratott márkanévvel, ennyi. A játék jó lesz, még élvezni is fogom, de hogy egy Iron Man-es Jeff Bridges figurát Max Payne-nek hívni az vicces. Én bízom a készítőkben, emrt a második részt jól megcsinálták, csak egy ilyen cukormázas tiri-tarka környezetben hogy hozzák át azt a sötét és negatív hangulatot ami az elöző játékokat jellemezte azt nem tudom hirtelen elképzelni
  • Sanyix #28
    ...kiváló ügynök volt...
  • Azorut #27
    Brazília? Színes világ? Nedd For Speed: Max Payne?
  • Picizöldfül #26
    bruce willis
  • richard45 #25
    "de miért kellet neki Max Payne 3 nevet adni"

    hah egyszerű mert így könnyebb eladni, a Rockstar tudja hogy a fanok megfogják venni mert az van ráírva a borítóra hogy "Max Payne 3"
    ez a játék az eladási listán biztos hogy nem fog bukni, de hogy a kritikáknál..hm majd meglátjuk. Max karaktere meg..elég furcsa de nekem nincs vele bajom kicsit hajaz McClanere de jó, mindegy én várom a játékot, aztán vagy jól sűl el vagy nem.
  • Loverman #24
    az a kár h nem a Remedy készítette. "ennyin" múlott
  • Tower Guard #23
    Ezzel a játékkal egy nagy hiba van, mégpedig az hogy Max Payne 3 nevet adtak neki. Ez már nem Max Payne(mellesleg vicc lesz ha a a játékban is így hívják a főszereplőt, Istenem....), a 2 még elment, de ez mi? Nekem ennyi elég volt hogy látom a szereplőt, egy brazil kopasz kigyúrt körszakállas ürge...mellesleg az egész játékot is majd teljesen átalakítják hogy alig lehet majd ráéismerni...
    Jó játék lesz biztos, de miért kellett neki Max Payne 3 nevet adni?
    Siralom....
  • tomcsa4 #22
    Fasza, PC-re nem lesz Uncharted 2.
  • tomcsa4 #21
    Hmm tényleg nagyon hangulatos az Uncharted 2. Csak ne legyen ilyen MP3. Mivel akkor za már nem Max Payne (idősebben, megroggyantan amúgy sem tudna falat mászni, de Max fiatalon sem mászott).

    Mai akciójátékokat le se töltöm, nem érdekelnek, de megnézem lesz-e PC-re z az Uncharted 2. Mivel érdekel (jó jó, agyatlan hent, de legalább hangulatos a vidi alapján).
  • Tobacco #20
    hát már most kezdik elvenni a kedvem a játéktol.
    amugy a karakter váltás azért volt mert a max payne film föszereplöje Mark Wahlberg nemet mondot a következő rész leforgatására, viszont Vin Disel elfogata, és olcsobb egy új karaktert megrajzolni mint Vin-t plasztikáztatni :):)