Ötvös Tibor

1.2 millió eladott UT 3

A nehéz kezdés után azért csak megrázta magát a Midway új játéka és PC-n és PS3-on a mai napig összesen 1,2 millió példányban talált gazdára az Unreal Tournament III.

Pedig nemrég még arról számoltunk be, hogy a multi-FPS alig 30 ezer példányban fogyott a tengerentúlon, ám Martin Spiess, a Midway európai vezetője már akkor nyugalomra intette a rajongókat. Először ugyanis csak a PC-s verzió jelent meg, utána jött csak ki a PS3-as változat, mely nagyon nagy sikert aratott.



És ez még közel sem a vége. Az európai PS3 tulajok február 22-én kapják meg a maguk Unreal Tournament III-ját és előre láthatóan itt is szépen arat majd az FPS. Korai még jóslásokba bocsátkozni, de nem elképzelhetetlen, hogy az esetleges negyedik rész már csak a konzolokon jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HAF Rigel #6
    Azt sem szabad elfelejteni , hogy már sokan EUban vettek , pl nekem is megvan és szinte minden konzolboltban kapható
  • Su0my #5
    hát az az igazság, hogy PC-n már eléggé kifulladt a játék, konzolon még új... szóval ha valami újítást belevinnének, PC-n is sikeres lenne, ha meg nem, az 5-ös, vagy a 6-os számnál nagyobbat konzolon sem fog megélni a széria... Ja, aztán kézikonzol meg telefonok?:D
  • edios #4
    Maga a játék nem jelenne meg PC-n, nem az U4-el hajtott egyéb játékok:) De ez még úgyis csak találgatás, semmi alapja.
  • Reg5 #3
    2 hét után hülyeség sírni, meg bukásról beszélni... Mind a Crysis mind az UT3 elég sikeres lett.
  • Szaruman #2
    Gondolom nem ingyen áruljákaz enginet, és abból is szép bevételük van. Úgyh azt még hozzá lehet számolni a PCs eladásokhoz :)
  • bertino #1
    kicsit necces lenne, ha csak konzolokon jelenne meg - már ha lesz - az egyik legjobb motorja van, amit PCn is használnak...