Németh Szabolcs

Unreal Tournament 3 - frissült az oldal

Már egy jó ideje kibérelte magának az oldalt az Unreal Tournament fejlesztőgárdája, de a tartalommal eddig adósak maradtak.

A bevezetőt nyugodtan a múlt emlékei közé csaphatjuk, az év egyik legnagyobb ásza végre tényleg otthonra lelt a világháló útvesztőjében. A megnyitást különféle tartalmakkal, és egy jelentkezési ívvel ünnepli a vállalat. Érdemes feliratkozni, hiszen akkor első kézből kaphatjuk meg, a minket érdeklő információkat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az interneten, és az SG hasábjain is behatóan foglalkoztunk már a játékkal. A szaksajtó egyöntetű véleménye szerint az Unreal következő része messze felülmúlja majd elődeit. Várjuk.

Unreal Tournament 3

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lauber109 #22
    hy akarna valaki lanban játszani? ha igen akkor írjon a [email protected] és előtte szedjétek már le a hamachit
  • NeoParaszt #21
    a dvd súlyát talán elbírja
  • szurka #20
    nekem van egy köménymagos procim, 2mb memória, és 512kb-os trident videokari, most vettem a piacon...elfut rajta?
  • Ginos #19
    Igazatok van!
  • Morden23 #18
    "Azért azt meg tegyük hozzá hogy jelenleg a PS3 harwarileg nagyon ott van,a kék lézeres olvasóról nem is szólva.Igazából mid1,én így gondolom te úgy."

    Ebben teljesen igazad van, csak éppen te voltál az, aki nyafogott a pénz miatt.

    Namármost: PS3 160.000 HUF (láttam valami 150-es akciót is)
    Kéklézerrel fityiszt nem érsz, ha nem csapsz hozzá egy HD tévét, ami alsóhangon 200.000 HUF.

    Ez már bizony 360.000 forint, de legyen mondjuk csak 300.000, mert nemtudom. Ez jóval több, mint amennyit a PC-fejlesztésre költenél.

    Félre ne érts, nem azt mondom, hogy a PS3 nem jó, mert nagyon is jó dolog, csak éppen PS3-at venni ócska tévéhez és divx filmeket nézni rajta sztereóban olyan, mint Trabantra Ferrarilogot ragasztani.

    A PS3 úgy az igazi, ha van még mellette pénzed pár apróságra: HDTV, egy jó hangrendszer, BR filmek meg minden, hogy kihasználhasd az előnyeit. Így valóban király dolog, máshogyan hülyeség.
  • Ginos #17
    "Ez a legviccesebb hatása a warezmániának; igaz, csak PIII-asom van 256 megarammal, de azért letöltöm a Crysist..."

    Ki mondta hogy letöltöm??

    A másik: 1 szóval nem mondtam hogy buta pc,szar stb.
    Azért azt meg tegyük hozzá hogy jelenleg a PS3 harwarileg nagyon ott van,a kék lézeres olvasóról nem is szólva.Igazából mid1,én így gondolom te úgy.
  • Juszufka #16
    Nem értem miért kell mindig kiverni a hisztit. Volt már róla szó, hogy egy 6600GT kell a futtatásához meg mondjuk 3GHz-es egymagos processzor. Az ma már low-end számítógépnek számít, 2 éve volt erős középkategória. Össze lehet rakni 100 ezerért monitorral együtt megvan, ha valakinek egyáltalán nem lenne számítógépe.

    Akinek jobb van, annak jobban fog menni, nem tudom min kell megütközni.
  • psishock #15
    "....Kössz nem,inkább vennék PS3-at.....azt meg nem kell fejleszteni évente hogy fusson rajta a legújabb játék."
    Nna ahogy ezek megindultak, itt se lesz sokkal szerencsésebb dolgod mind a "PC-nél". Már gondolkodnak a PS4,5 és 6-on, akár a mikrosofték, ők már az X360 utódját tervezik a közeljövőben kihozni. Amúgy, ha a ps3-at nézzük perpi, akkor egy jobb mainstream PC-t lehet az árából (képernyőstől akár) leakasztani, de itt persze megint felmerülnek az igények. Ha neked PONT csak játszásra kell, és PONT azok az exklúzív címek akkor hajrá, vár a konzol. Ettől még miért lesz a "PC-s szar"? Sohasem értettem ezek a konzol vs PC háborús harcokat, elvileg mind a 2 másik oldalról közelíti meg a dolgokat, és egyik SEM zárja a másikat ki. Persze minden a pénzről szól, ezért a nagyok exklúzív húzócímeket rendelnek a fejlesztőktől minden platformra, de ne kelljen már ez miatt minden csapból a "Buta PC-s", vagy "konzolos" kifejezőket dobálni. Ha nem tudsz azok a címek nélkül Létezni, akkor vagy eladod a komplett pcd és megveszed a konzolt (akár fordítva is tetszés szerint), vagy bepasszolsz az egyik mellé 1 másikat is. Nekem pl semmi bajom nincs a konzolo(so)kkal sem, csak nincs annyi húzócím amiért viszketegséget érezzek, hogy vennem kelljem 1@. Ha valami érdekes esetleg ki akarna jönni rá, nem riadok vissza a pár év várakozástól amíg kiadnak 1 mûködőképes emulátort (így toltam le a közelmultban is pl a FFX, FFX/2-őt, és sok mást is.) Azon felül PS1-re, supernintendóra (nagyon bejövős címeket vannak rá) is akad egy RAKáS cím amit gyengébb (akár gyenge) konfiggal ki lehet tolni, ugyanúgy a PC-re is vannak régi gyönygyszemek amiket fájdalom mentesen végig lehet vinni, nem KELL a legfrissebb komponenseket beszerezni az embernek, csak azért nehogy véletlen játék nélkül maradjon.
  • kisb92 #14
    Várjuk.
  • Morden23 #13
    "2Na elmondom még 1szer: konkrétan rólam van szó,vennék 1 procit,alaplapot,új vkártyát mindjárt nem 50-60K!!!! Új ház,táp még úgy plusszba,hűtést sem kéne elhanyagolni, mennyinél is járunk???"

    Lehet 120-nál is járni, de lehet 350-nél is járni... és?
    Ha nem új a masinád, akkor minek gondolkodsz vadiúj, "csúcs" játékokban? Ez a legviccesebb hatása a warezmániának; igaz, csak PIII-asom van 256 megarammal, de azért letöltöm a Crysist...

    "Ja és még évente cseréljem mert mire megveszem a procit addigra már 26 magnál járnak."

    Rossz hozzáállás. Attól, hogy új procit adnak ki, a tiéd még nem lesz hirtelen lassabb, a grafikai beállításokat meg lejjebb lehet venni.

    Az utolsó mondattal persze szokás szerint egyetértek.