Németh Szabolcs

Az Activision licencelte az Unreal 3 motorját

Sajtóértesülések szerint az Activision játékfejlesztő, illetve kiadóvállalat licencelte az Epic Games Unreal 3 motorját.

Számos neves szaklap tényként tárta az olvasói elé a két cég közötti megegyezést. Aztán néhány óra múlva jött a megerősítés, az Activision projekt-menedzserének személyben. Laird Malamed igazolta az értesüléseket. "Az Unreal-motor a legjobb jelenleg a piacon. Technikailag egyik kész motor sem mérhető hozzá. Tökéletes alapanyag lesz a következő akciójátékunkhoz." Sajnos további részleteket nem árult el a guru, így pontos név, részletesebb információk és persze megjelenési dátum nélkül maradtunk

A vállalat hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sadist #8
    Jah, majd nyílván öböl vagy iraki háborús lesz, esetleg a jövőben játszódik, mint a BF2142.
    Szerinted mi a valószínűbb? Csinálnak egy teljesen új játékot, egy új korszakban, új fegyverekkel, vagy lehúznak még egy réteg bőrt a jól bejáratott második VH-s egyre silányodó csillivili kakikupacról?
  • dav1d #7
    pff cod ..... SOLDIER OF FORTUNE!!!!!!!!!!!!!ááááááááá pls activision
  • atomka91 #6
    Mondtam már h nekem sok h Cod -ból ez lesz a 3 -ik ami kijön PC-re de télleg .
  • akyyy #5
    attól, hogy sok a második világháborús játék, mi bajod van a Cod4-el?

    Azmár nem vh-s lesz:)
  • psishock #4
    Cavaldi:
    Nem lesz COD3 pc re.
    A kiadó a harmadik résztől kezdve úgy gondolta, hogy minden páratlan számú részt ad ki konzolra, és csak minden párosat PC-re. A fejlesztést is 2 külön csapat végzi. (akiktől az elsőt és a másodikat kaptuk az dolgozik a PCs verziókon, azaz jelenleg a 4.-en)
  • atomka91 #3
    Haggyá má CoD 4 :D első még jó volt mert ujdonság még a második is de most már aaaniyra sok ömlyesztett második ww-s jaták van h nekem csömöröm van tőlünk már bocs ... amugy tényleg nagyon jók az unreal motorok szép a grafika és nem kell hozzá erőmű, legalább is eddig így volt ... szal nem csodálkozom h kell nekik. :)
  • Cavaldi #2
    Cod4-et??? és 3-as hol marad PC-re
  • Alwares #1
    Csinálják a Cod4-et ezzel!