Németh Szabolcs

Death Track: Resurrection - halálos futam

Még 1989-ben az Activision gondozásában jelent meg a Deathtrack. Futurisztikus utcákon, mindenféle fegyverrel felszerelkezve irtottuk a mesterséges intelligenciát. A Sky Fallen most felmelegítette az ötletet, és Resurrection névvel remaket tervez.

Az emberiség válságba jutott, gazdaságilag, anyagilag, és erkölcsileg is nagyon mélyre süllyedt. A bolygón élők állapota a sporteseményeken is meglátszik, hiszen eltűntek a szokványos rendezvények. Olimpiák, Európa-, illetve világbajnokságok helyett véres utcai csatározásokon csámcsognak a szórakozni vágyók. Nem számít emberélet, lelkiismeret. Az emberek és maguk a versenyzők sem kímélik egymást.

Évente egyszer, a Föld legnagyobb metropoliszában hatalmas rendezvénynek lehetnek tanúi az érdeklődök. A "The Surival Race-n" a legrátermettebb versenyzők egy kőkemény erőpróbán döntik el, hogy ki a legjobb. A történet főhőse egy újonc, aki most először kap bebocsátást a világ legnagyobb és legvéresebb kalandjába. Védencünk hamar rájön arra, hogy ha a lelkiismeretére hallgat, akkor ezen az öldöklő futamon számára nem terem babér.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!Klikk ide! Klikk ide!

Ez a verseny kizárólag a legpofátlanabb, legerkölcstelenebb, legembertelenebb egyéneknek hozhat hasznot. A tét nem kicsi, a nyertes mindent visz, ami dollármilliókban mérhető summa, így nem csoda, hogy sokan nem megengedett eszközökhöz nyúlnak.

Apropó mit is értünk meg nem engedett eszközöknek? A dísztárcsára szerelt szöges alkalmatosságot, a lökhárítóra varázsolt géppisztolyt biztosan nem. Ezek úgymond alapfelszerelések a túlélő futamban. Ezt a kérdést egyelőre nyitva hagyták a fejlesztők, ezért mi is csak a sötétben tapogatózunk. Mindenesetre az biztosnak tűnik, hogy a futurisztikus jövőbe ágyazott, fegyverekkel alátámasztott autóversenynek - ahogy a klasszikusnak is - óriási keletje lehet a mai, néhol ötlettelen piacon.

Death Track: Ressurection
Az 1989-es Deathtrack letöltése

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 12346 #19
    áh, kizárt, hogy kipróbáljam, iszonyat mód lekattantam ezekről:) igaz, úgy nagy általánosságban a játékokról is^^
  • GodBadka #18
    Ja és a Death Rally jóval a Death Track után jelent meg. Ne keverjük. :)
  • GodBadka #17
    Az eredeti az egyik kedvenc játékom volt. Nem hiszem, hogy ez egy kicsit is megközelíti majd hangulatban.

    De végül is a remény hal meg utoljára. A lepényhal meg először.
  • gaspi94 #16
    http://bitpower.tx.hu/ a power legyen veled !
  • psishock #15
    "nemá", egy kis arkádozás mindíg jót tesz a testnek, szintúgy mint a léleknek. ;)
  • 12346 #14
    anno sokat toltam ennek az elődjével, de most már biztos nem ülnék le ilyenek elé:) majd rákattannak más kissrácok^^
  • ProClub #13
    Hmmm ahogy floatr is mondta, az alapötletben kisérteties hasonlóságot véltem felfedezni a Death Rally nevű klasszikussal az Apogee kiadásában. De tényleg.
  • zoritan #12
    "Évente egyszer, a Föld legnagyobb metropoliszában"
    Jó nagy lehet ez a mertopolisz mert hogy párizstól egészen Isztambulig tart!
    (a képek alapján)
  • floatr #11
    Death Rally, esetleg...?
  • psishock #10
    twisted metal volt a neve, de sohasem szerettem, szerintem uncsi volt. új carmagedont a népnek (felkiált :), brutális törésmodellel. Kocsival akarok kocsit agyonzúzni (hm... jobb esetben dömperrel ) nem fegyverekkel. Bár belegondolva a Hard Truck Apocalypse sem volt rosz, itt nem tudom mennyi RPG és fun elemeket fognak belevinni a játékba, hogy tovább színesítsék.