19
-
#19 áh, kizárt, hogy kipróbáljam, iszonyat mód lekattantam ezekről:) igaz, úgy nagy általánosságban a játékokról is^^ -
GodBadka #18 Ja és a Death Rally jóval a Death Track után jelent meg. Ne keverjük. :) -
GodBadka #17 Az eredeti az egyik kedvenc játékom volt. Nem hiszem, hogy ez egy kicsit is megközelíti majd hangulatban.
De végül is a remény hal meg utoljára. A lepényhal meg először. -
gaspi94 #16 http://bitpower.tx.hu/ a power legyen veled ! -
#15 "nemá", egy kis arkádozás mindíg jót tesz a testnek, szintúgy mint a léleknek. ;) -
#14 anno sokat toltam ennek az elődjével, de most már biztos nem ülnék le ilyenek elé:) majd rákattannak más kissrácok^^ -
ProClub #13 Hmmm ahogy floatr is mondta, az alapötletben kisérteties hasonlóságot véltem felfedezni a Death Rally nevű klasszikussal az Apogee kiadásában. De tényleg. -
zoritan #12 "Évente egyszer, a Föld legnagyobb metropoliszában"
Jó nagy lehet ez a mertopolisz mert hogy párizstól egészen Isztambulig tart!
(a képek alapján) -
floatr #11 Death Rally, esetleg...? -
#10 twisted metal volt a neve, de sohasem szerettem, szerintem uncsi volt. új carmagedont a népnek (felkiált :), brutális törésmodellel. Kocsival akarok kocsit agyonzúzni (hm... jobb esetben dömperrel ) nem fegyverekkel. Bár belegondolva a Hard Truck Apocalypse sem volt rosz, itt nem tudom mennyi RPG és fun elemeket fognak belevinni a játékba, hogy tovább színesítsék. -
#9 Le sem tagadhatnák, hogy a Death Race 2000 az alap. -
wolruf #8 Tényleg, arra hasonlít :) Akkor ez egy durvább Mario Cart? :D -
neoG #7 táblacsoki -
HuskyWolf #6 Igen volt egy ehez hasonló játék de az nem a carmageddon. -
p00h #5 megarace 4? :D -
yann #4 carmageddon? -
#3 Szerintem meg nagyon állat a grafikája! A macskakó meg egy dolog, lehet nem is macskakő akar az lenni -
wolruf #2 A régivel jót játszottunk annó (még Hercules monitoron is:)
Ez egy kicsit furi lesz, mert azóta rengeteg ilyen alapötletű program jelent meg. Viszont a grafika itt... Hááát a macskakő akkora, mint a fél autó... kicsit csúnyácska. Azon haladva az autó úgy pattogna mint kecske... a fűben... -
#1 én bírtam az ilyen futurisztikus gammákat, régen sok bvolt belőlük, ma már sztem annyira nem jellemző a műfaj
várom (Y)