Németh Szabolcs

Red Ocean - vértenger és izgalom

A Collision Studios kezei közül kerül ki néhány hét múlva a Red Ocean, amely után a pörgős játékmenetet kedvelők elégedetten csettinthetnek majd.

Az idén megjelenő, konkurencia nélküli hódító FPS-ek miatt sokan gondolják úgy, hogy nem is érdemes egyebekre várni. Szerintünk azért ez nem annyira egyértelmű, hiszen a Red Ocean ugyan nem egy Crysis vagy éppen egy Enemy Territory, mégis érdemes rá odafigyelni. Jack Hard kalandjai könnyen lehet, hogy még a legigényesebb játékosok igényeit is kielégítik.

A sztori a következő: Jack búvárkodás közben ráakad egy szovjet kutatóközpontra, és ez az egész életét kerekestül felfordítja. Üldözött lesz a saját hazájában, mert mint az később kiderül, egy terrorista-csoport titkos bázisára lelt, ezért életben már nem maradhat. Megkezdődik a végső hajsza, ahol főhősünknek minden ügyességére szüksége lesz, hogy a kalandot ép bőrrel megússza. A sors fintora, hogy bármennyire is próbál menekülni, Jack egyre jobban belevész a súlyos titkok, halálos információk sokaságába. Az ellenség minden irányból, sokszoros túlerővel és a leghatékonyabb fegyverekkel próbálja becserkészni karakterünket, aki mindössze a halak szépségében szeretett volna gyönyörködni azon a végzetes napon.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A terroristáknak nem marad más választásuk. Minél hamarabb el kell kapniuk a hívatlan vendéget és ezért már egy új fejlesztéstől, az energialövedékektől sem riadnak vissza. Azért Jack-et sem faragták gyenge fából, és az ő eszközei is durvulni kezdenek. Hol speciális fegyverzettel, hol trükökkel menti az életét. Sőt, ha minden kötél szakad, segítségül hívja a vizet, mert abból aztán végtelen mennyiség áll a rendelkezésre és egyszerűen elmossa a vérére szomjazókat.

Annak, aki egyszerű de mégis nagyszerű akcióra, érdekfeszítő történetre, látványos merülésekre, élet-halál harcokra vágyik mind vízben, mind szárazföldön, tökéletes választás lehet a március 23-án megjelenő Red Ocean. A marketing osztálytól azt az infót kaptuk, hogy egy-két héten belül a játék hivatalos lapját is felteszik a világhálóra.

A kiadó hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Synchronous #17
    Én beírtam.
  • PrisonMan #16
    Nyomd meg játék közben a 0 (nulla) gombot. beírod, hogy godmode, és nyomsz egy Entert.
    Halhatatlan leszel
  • juharfalvi #15
    A gépigénye normális, régebbi konfigon is rendesen fut fullon. Viszont a játék egy esztelen hentelés...

    Ráadásul nekem kellene hozzá valami normális trainer vagy hekk, mert hamar ki lehet benne purcanni.
  • Scottt #14
    Én bízok benne h kb 1olyan far cray szintű gépigény lesz benne az még jó lenne
  • Balumann #13
    Biztos hogy ilyen ultra gép kell hozzá, ahogy nézem a víz effekteket, meg ilyeneket. olyan érzésem van, hogy ez is inkább grafikára megy, nem játék élményre.
    Első 2 kép már elveszi a kedvem a játéktól, ott állnak középen és lőnek :D
    ezzel se fogok játszani szerintem...
  • Scottt #12
    Már meg bocsájsatok ennek mekkora agép igénye,láttatok már ekkor benneli m4es sörétest mert ekkora a világba nincs majd megnézem valójában hánmy centis de ez sztem vagy 75-80 cm
  • Librarian #11
    Hát remélem jó lesz... képekből nem tudnám megmondani. Nekem grafikailag okés...
  • Indigo #10
    Ez a torkolattűz már akkor is nevetséges...
    Ahogy az is nevetséges, hogy az utóbbi időben nem szerepelt úgy valamilyen fegyver egy játékképen, hogy ne lett volna torkolattüze... Mindig minden képen mindenki egyszerre lő, ugyanabban a tizedmásodpercben. Furcsa... :)
  • Danix0 #9
    Nem értem, egy pörgös játékról van szó,nem tudom ti hogy játszototk, de nem úgy szoktam játszani, hogy azt figyelem mekkora torkolat tüze is van az ellenfél puskájának.
  • Commandante #8
    Az nem torkolattüz, te kis buta! Lángszóró!