17
-
#17 Én beírtam. -
#16 Nyomd meg játék közben a 0 (nulla) gombot. beírod, hogy godmode, és nyomsz egy Entert.
Halhatatlan leszel -
juharfalvi #15 A gépigénye normális, régebbi konfigon is rendesen fut fullon. Viszont a játék egy esztelen hentelés...
Ráadásul nekem kellene hozzá valami normális trainer vagy hekk, mert hamar ki lehet benne purcanni. -
#14 Én bízok benne h kb 1olyan far cray szintű gépigény lesz benne az még jó lenne -
#13 Biztos hogy ilyen ultra gép kell hozzá, ahogy nézem a víz effekteket, meg ilyeneket. olyan érzésem van, hogy ez is inkább grafikára megy, nem játék élményre.
Első 2 kép már elveszi a kedvem a játéktól, ott állnak középen és lőnek :D
ezzel se fogok játszani szerintem... -
#12 Már meg bocsájsatok ennek mekkora agép igénye,láttatok már ekkor benneli m4es sörétest mert ekkora a világba nincs majd megnézem valójában hánmy centis de ez sztem vagy 75-80 cm -
Librarian #11 Hát remélem jó lesz... képekből nem tudnám megmondani. Nekem grafikailag okés...
-
Indigo #10 Ez a torkolattűz már akkor is nevetséges...
Ahogy az is nevetséges, hogy az utóbbi időben nem szerepelt úgy valamilyen fegyver egy játékképen, hogy ne lett volna torkolattüze... Mindig minden képen mindenki egyszerre lő, ugyanabban a tizedmásodpercben. Furcsa... :) -
Danix0 #9 Nem értem, egy pörgös játékról van szó,nem tudom ti hogy játszototk, de nem úgy szoktam játszani, hogy azt figyelem mekkora torkolat tüze is van az ellenfél puskájának. -
Commandante #8 Az nem torkolattüz, te kis buta! Lángszóró! -
Morden23 #7 Nem értem, miért "fos" valami, ami grafikailag nem veszi fel a versenyt valami meg sem jelent, agyonhype-olt techdemo-val? -
#6 hát ez jóak fos -
Goth #5 én úgy fogalmaznék, hogy fos. -
gyuri12 #4 itt hol a vértenger?:) -
#3 Azért a 2. képen elég viccesen hat az a 2 méteres torkolat tűz, amit a szerencsétlen kis pisztoly idéz elő. :) -
#2 Akkor már ketten vagyunk... -
#1 Hm jónak tünik várom!