Red Ocean - vértenger és izgalom

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synchronous
Én beírtam. <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

PrisonMan
Nyomd meg játék közben a 0 (nulla) gombot. beírod, hogy godmode, és nyomsz egy Entert.
Halhatatlan leszel <#mf2><#gun><#violent><#violent>

A gépigénye normális, régebbi konfigon is rendesen fut fullon. Viszont a játék egy esztelen hentelés... <#gun><#levele>

Ráadásul nekem kellene hozzá valami normális trainer vagy hekk, mert hamar ki lehet benne purcanni.

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Scottt
Én bízok benne h kb 1olyan far cray szintû gépigény lesz benne az még jó lenne

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Balumann
Biztos hogy ilyen ultra gép kell hozzá, ahogy nézem a víz effekteket, meg ilyeneket. olyan érzésem van, hogy ez is inkább grafikára megy, nem játék élményre.
Elsõ 2 kép már elveszi a kedvem a játéktól, ott állnak középen és lõnek 😄
ezzel se fogok játszani szerintem...

Scottt
Már meg bocsájsatok ennek mekkora agép igénye,láttatok már ekkor benneli m4es sörétest mert ekkora a világba nincs majd megnézem valójában hánmy centis de ez sztem vagy 75-80 cm

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hát remélem jó lesz... képekbõl nem tudnám megmondani. Nekem grafikailag okés...

Ez a torkolattûz már akkor is nevetséges...
Ahogy az is nevetséges, hogy az utóbbi idõben nem szerepelt úgy valamilyen fegyver egy játékképen, hogy ne lett volna torkolattüze... Mindig minden képen mindenki egyszerre lõ, ugyanabban a tizedmásodpercben. Furcsa... 😊

Nem értem, egy pörgös játékról van szó,nem tudom ti hogy játszototk, de nem úgy szoktam játszani, hogy azt figyelem mekkora torkolat tüze is van az ellenfél puskájának.
Az nem torkolattüz, te kis buta! Lángszóró!
Nem értem, miért "fos" valami, ami grafikailag nem veszi fel a versenyt valami meg sem jelent, agyonhype-olt techdemo-val?

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

ColdFire
hát ez jóak fos

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

én úgy fogalmaznék, hogy fos.

itt hol a vértenger?😊

Matyóhímzés
Azért a 2. képen elég viccesen hat az a 2 méteres torkolat tûz, amit a szerencsétlen kis pisztoly idéz elõ. 😊

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

ZakRob
Akkor már ketten vagyunk...

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

grebber
Hm jónak tünik várom!

Next PC upgrade: 2022