Németh Szabolcs

TrackMania United - összefoglalás

Nemsokára megérkezik a Nadeo újabb remeke, a TrackMania United, ami után valószínűleg mindenki megnyalja a tíz ujját.

Ha mondani kell egy játékfejlesztő-gárdát, amiben még egyelőre szerencsére nem sikerült csalatkoznunk, akkor a TrackMania és társai megálmodója, a Nadeo ugrik be nekünk. A stúdió tündöklése még 2003 őszén kezdődött, akkor adták ki a TrackMania első részét, ami hatalmas hírnevet és elismertséget hozott a fejlesztőknek. A játék ötletét nem más adta, mint a zseniális DOS-os autós kaszkadőrjáték, a Stunts.

Természetesen a TrackMania jóval fejlettebb, a kornak megfelelő minőségben került a játékosok elé. A világraszóló siker még a készítőket is meglepte, de nem tétlenkedtek sokáig és két éven belül még három kiegészítővel rukkoltak elő. Az utolsó, a TrackMania Nations-t már ingyen tették közzé, ami után elszabadult a "pokol" a Nations-szervereken. Több tízezren lógtak a neten és mérték össze egymással az erejüket.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Nemrég vált nyilvánossá, hogy gőzerővel folyik a sorozat eddig legátfogóbb részének barkácsolása. A TrackMania United azonban több lesz, mint egy "mindent bele" csomag. Ha bárkinek hiányzik egy-egy TrackMania a gyűjteményéből az a TrackMania Uniteddel pótolhatja a hiányosságot. A programcsomag az összes eddig megjelent TM-részt magában foglalja majd, de nem csak ezért lesz érdemes beruházni a Nadeo összefoglaló pakkjára.

A Nadeo a Uniteddel kívánja megvalósítani azt a tervet, amit már a legelején célként tűzött ki maga elé. A United a sok-sok kiegészítő mellett egy teljesen komplett játékkal is meglep majd minket, amiben az egyjátékos mód menedzselése és változatos környezet vár minket és ami a legfontosabb, hogy szinte "bármilyen" kategóriájú számítógépen játszható lesz a program. Az újszülöttben ezenfelül új építőelemek százai kapnak majd helyet, hogy még változatosabb pályákat álmodhassunk meg magunknak, illetve barátainknak.

A Nadeo a legnagyobb hangsúlyt a játék szerkezetében a közösségi jelleg erősítésére fekteti. Továbbfejlesztett chat-program, jobb internetes-felület épül be a United-be, de hogy mikor az egyelőre még kérdéses.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • markleonard #18
    nagyonjojáték
  • ngcsnet #17
    A két alsó kép hamis, nem TMU, és nem hivatalos kép.
    egyszerűen a TMS-ből való a két kép...
  • Dodo55 #16
    Sehonnan, esetleg kérdezd meg a BSA nevű szervezetet, ők talán tudnak adni.
  • donatus13 #15
    nem tud vlaki honnan szedhetek cracket tmsunrise hoz?kösszi
  • Bankrupt #14
    Ha ez a csomag valóban ilyen zsír lesz, és lesz money, lehet hogy rászánom magam, és megveszem :)
  • frontember #13
    Nagggyon király!!!!!
  • Gerygrey #12
    Egy hete akadtam rá a Nations-re, azóta nem bírom abbahagyni, mást már nem is csinálok a gépen. Erősen elgondolkoztam hogy eredtetiben veszem meg az eddigieket, pedig ez nálam igen ritka
  • Dodo55 #11
    Nekem megvan eredetibe a TrackMania és a Sunrise is.
    Az lenne a jó, hogy azoknak, akiknek mindkettő megvan, mint nekem, azoknak ingyenes lenne.
    Ez szerintem technikailag megoldható lenne, mert egyéni serial tartozik a TrackMania-hoz és a Sunrise-hoz is, ezért könnyen ellenőrizhető lenne, hogy valaki tényleg megvette -e mindkettőt.

    Azért mondom ezt, mert nem hiszem, hogy olcsó lenne, és azoknak akik megvették mindkét előző részt, nem biztos, hogy megérné kiadni annyi pénzt az összevonásért, és pár extráért.

    Még az is jó lenne, hogy ha ingyenes nem is, de lényegesen olcsóbb lenne azoknak, akiknek megvan mindkettő előző TM.
  • Athlon64 #10
    És persze a LAN is hasonlóan egyszerű, mert a winben beállított hálozatok valamelyikén fut egy TMN akkor már automatikusan be is listázza!!
    Szóval ez is követendő példa szerintem!!!!
  • Athlon64 #9
    De most tényleg!
    Amellet, hogy tökéletes a game , még az internetes része is olyan halál egyszerűen meg van oldva, hogy szerintem ez követendő példa lehetne!
    Nem kell semmit beírni a kapcsolathoz! Egyszerűen szuper!