18
-
markleonard #18 nagyonjojáték
-
#17 A két alsó kép hamis, nem TMU, és nem hivatalos kép.
egyszerűen a TMS-ből való a két kép... -
Dodo55 #16 Sehonnan, esetleg kérdezd meg a BSA nevű szervezetet, ők talán tudnak adni. -
donatus13 #15 nem tud vlaki honnan szedhetek cracket tmsunrise hoz?kösszi
-
Bankrupt #14 Ha ez a csomag valóban ilyen zsír lesz, és lesz money, lehet hogy rászánom magam, és megveszem :) -
frontember #13 Nagggyon király!!!!! -
#12 Egy hete akadtam rá a Nations-re, azóta nem bírom abbahagyni, mást már nem is csinálok a gépen. Erősen elgondolkoztam hogy eredtetiben veszem meg az eddigieket, pedig ez nálam igen ritka -
Dodo55 #11 Nekem megvan eredetibe a TrackMania és a Sunrise is.
Az lenne a jó, hogy azoknak, akiknek mindkettő megvan, mint nekem, azoknak ingyenes lenne.
Ez szerintem technikailag megoldható lenne, mert egyéni serial tartozik a TrackMania-hoz és a Sunrise-hoz is, ezért könnyen ellenőrizhető lenne, hogy valaki tényleg megvette -e mindkettőt.
Azért mondom ezt, mert nem hiszem, hogy olcsó lenne, és azoknak akik megvették mindkét előző részt, nem biztos, hogy megérné kiadni annyi pénzt az összevonásért, és pár extráért.
Még az is jó lenne, hogy ha ingyenes nem is, de lényegesen olcsóbb lenne azoknak, akiknek megvan mindkettő előző TM. -
Athlon64 #10 És persze a LAN is hasonlóan egyszerű, mert a winben beállított hálozatok valamelyikén fut egy TMN akkor már automatikusan be is listázza!!
Szóval ez is követendő példa szerintem!!!! -
Athlon64 #9 De most tényleg!
Amellet, hogy tökéletes a game , még az internetes része is olyan halál egyszerűen meg van oldva, hogy szerintem ez követendő példa lehetne!
Nem kell semmit beírni a kapcsolathoz! Egyszerűen szuper!
-
#8 egy játék ami korrekt... és gyönyörü szép... talán a legszebb autos amivel játszottam eddig...őst biztos. és emellett kiválóan optimalizált is... ááá csak jönne már az idő... -
Rocko #7 Csak így tovább!! A netes felülettel eddig se volt baj legalább is nekem. Eddig is tök stabilan futott végre egy játék amivel nem kell SZOPNI -
Cat 02 #6 én a logTAK ra értettem :D -
Roli #5 Ne félj, futni fog. Nekem ablakban elég kicsi grafikán is szép a látvány. ( azért ablakban, hogy közben tudjak mást is csinálni meg MSN-re írni :)) ) -
Komolytalan #4 Present perfect :-) -
#3 igen multidő mivel már megtörtént mint azt a cikkben is írják "Az utolsó, a TrackMania Nations-t már ingyen tették közzé, ami után elszabadult a "pokol" a Nations-szervereken." -
Cat 02 #2 "Több tízezren lógtak a neten és mérték össze egymással az erejüket. "
mi ez a multidő ? :D -
qtpman #1 yeah remélem fut a gépemen :P