Németh Szabolcs

FUEL - autós móka

Sajnos mostanában a játékipar elment egy egyáltalán nem kedvező irányba, A hangulat teljesen a háttérbe szorul, és a lényeg csak az, hogy a játék kihasználja a DirectX 10 adottságait. A DreamCatcher ezen szeretne változtatni.

FUEL elnevezésű játékuk biztosan nem a grafika miatt fog bevonulni a játékok történelemkönyvébe. A fejlesztők is tisztában vannak vele, mi több hangot is adnak annak, hogy a FUEL nem az emberek szemét, hanem szívét-lelkét kívánja elkápráztatni. Emlékezzünk csak vissza a Terep 2-re: a mai napig el lehet vele szórakozni, pedig jóindulattal sem nevezhető korszerűnek. És miért? Mert a pixelrengeteg és a szinte felismerhetetlen autó mögött egy olyan fizika, olyan hangulati tényező áll, ami több órára letehetetlenné teszi a programot. A készítők szerint ezzel a filozófiával készült a FUEL is, amelyben három különféle osztályban versenyezhetünk. (Jet Ski, ATV, Off-Road).

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A helyszínek átívelik az egész világot: a napsütötte lankáktól kezdve a havas, meredek, csúszós hegyoldalakon át mindent megtalálhatunk majd több mint hetven pálya tálalásában. A három csoportban testvériesen összesen 35 darab járművet osztottak szét a fejlesztők. A játék nem turkál mélyen az ember agytekervényei között. Egy cél van, győzni mindenáron. Semmi nincs meghatározva. Azon az útvonalon megyünk, ami nekünk a legszimpatikusabb, vagy éppen a legrövidebbnek látjuk. Nincsenek korlátok, szabályok. Csak mi vagyunk és a célegyenes.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Száguldozásunk közben pontokat szerezhetünk, amivel különféle fejlesztéseket vásárolhatunk autónkra. A pöttyöket bravúros kaszkadőrmutatványokkal gyűjthetjük szorgosan, hogy utána a továbblépés érdekében autónkat a szükséges "doppingszerekkel" felkészítsük az egyre nehezebb megmérettetésekre.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zsotee #41
    Release date: 28 August 2006
  • hen-tes #40
    Legjobb volt! :O)
  • mayré #39
    :)
  • mayré #38
    Német Szabolcs. én Antal Nándor vagyok. eszt a játékot honan szereszted? engem érdekelne hogy cédén vagy hol? A segicséget előre köszönöm.
  • Goth #37
    a DreamCatcher nem a kiadó volt? Úgy tom a people can fly fejlesztette. (vagy fordítva?)
  • xotyi #36
    miért akartam én e-t írni az i- ehlyett?? még jó hogy nem tettem:)
  • gaben71 #35
    Jeep Willis :)
  • Bith #34
    Akkor csak jó lehet.
  • xotyi #33
    remélem lessz benne jó öreg 2vh-s jeep.. (nemtom pontoasan hogy írják a nevét) az a kedvencem:)
  • Runo #32
    Na jah.. Azé törésmodellről is lehetett volna kép ;)