41
-
zsotee #41 Release date: 28 August 2006
-
#40 Legjobb volt! :O) -
#39 :)
-
#38 Német Szabolcs. én Antal Nándor vagyok. eszt a játékot honan szereszted? engem érdekelne hogy cédén vagy hol? A segicséget előre köszönöm. -
Goth #37 a DreamCatcher nem a kiadó volt? Úgy tom a people can fly fejlesztette. (vagy fordítva?) -
#36 miért akartam én e-t írni az i- ehlyett?? még jó hogy nem tettem:) -
gaben71 #35 Jeep Willis :) -
#34 Akkor csak jó lehet. -
#33 remélem lessz benne jó öreg 2vh-s jeep.. (nemtom pontoasan hogy írják a nevét) az a kedvencem:) -
Runo #32 Na jah.. Azé törésmodellről is lehetett volna kép ;) -
Bijesz #31 Big Red Racing nagyon baba volt -
#30 ha lesz multi, legalább hazai pályán verhetjük el a jcsr-t :P -
#29 hát, csúnya, de az elasto maniat se a grafikájáért imádtuk. -
szurka #28 erősen közepes, agyonshaderezett csilivili grafika -
#27 poligonhuszár :DDD -
Marlosh #26 fotokbol akarsz ujitasokat megitelni? meg jatekmenetet es hangulatot? wouw kiraly vagy.... -
#25 Mellesleg a grafikát elnézve: Korábbi konzolokra is ki fogják hozni a cuccot, nem véletlen ilyen. (SZVSZ) -
#24 A DreamCatcher-es arcok tényleg értenek a hangulat teremtéshez, anno az ő kezükből került ki a Painkiller is. Hangulatban az máig utolérhetetlen FPS. Szavazok neki egy próbát! -
jpeg #23 Szerintem sokkal faszább az olyan játék ahol mondjuk a fizikára helyezik a hangsúlyt a grafikával ellentétben, vagy éppen a játéktörténet vagy a játék univerzuma superul kidolgozott. -
juzosch #22 Én nem látok bennne semmi extrát, vagy újat, amit máshol még nem láttunk. Jó eséllyel ez a játék se nem lesz szép, se nem lesz különösebben élvezetes. -
#21 az -
frontember #20 Srácok ez egy az egyben 1NSANE koppintás!!! -
#19 Hát éz is jó de test drive 3: off road rulez.(eddig) -
#18 Én is leszedem a netről a jatekot:D -
irkab1rka #17 Ne terrorizáld már. Ha ő osztja a többieket, akkor had ossza :))))
-
gplay #16 Fúj milyen a graf. ÉS KIT ÉRDEKEL? Remélem atom király lesz a hangulat, mert engem is nagyon érdel. -
Pestaa #15 "osztom a többeiket a grafika csak sokadlagos"
A többieket ne oszd, csak a véleményüket ^_^
Viszont azt én is. -
#14 osztom a többeiket a grafika csak sokadlagos... az összhatás a lényeg... -
Szalámi #13 Jah a Lego Star Wars naon kemény! -
Ronika #12 ezek a király játékok! ahol az élmény számít! tuti kipróbálom ezt...
de sztem akkor is a legtutibb játékok a Lego-k! Lego Soccer Mania, Lego Star Wars, és sorolhatnám... azokban van élmény :P -
péntek józsef #11 Honnan lehet letölteni a demot? -
startmenu #10 állat: akkor vegyél minden 7en új gépet, hogy menjen 10000x10000 felbontásban, és akkor majd jó lesz neked Igazából télleg királyság a terep2 szal én lehet simán letöltöm a demót, azt meglátom mizu. És így legalább lehet hogy az én gépemen is elfut ha ilyen a grafika... -
Egerwin #9 Jaja, pont ezt akartam én is írni -
ExploZiv #8 talan egy kicsit hasonlit az 1nsane-re, nem? :) -
#7 Biztos van, aki emléxik a Big Red Racing-re.
Na, az is milyen hangulatos kis játék volt, pedig a grafikájában semmi különös nem volt már akkor sem. Viszont lehetett forgolódni a pilótafülkében, külső nézeteket használni. A járművek karakteresek voltak, az irányíthatóság meg élvezetes.
Na valami hasonlónak örülnék. -
gyuri12 #6 általában nekem is számít hogy hogy néz ki egy játék,de ez most más,ez jobb:D -
#5 Na itt egy poligonhuszár! Kicsit sokan vannak és begyöpösödöttek. Grafika, grafika , grafika....
esküszöm más szót nem is nagyon ismernek. -
#4 hú ez biztos király, ez kell nekem! :) -
Szalámi #3 Terep 2 rulz van egy kis 95-ös gépem azon még mindíg tolom majd ezt is megnézem -
#2 Nekem a terep2 is bejött anno :D ezt is beszerzem