Németh Szabolcs

Rogue Trooper, az egyszemélyes halálosztag

Legyünk mi azok, akik mindent visznek. Dicsőséget, hatalmat, no meg az összes létező legmodernebb fegyvert. Erről szól a Rogue Trooper.

A történetben egy génmanipulált elit osztaghoz csatlakozunk, hogy felvegyük a harcot a minket megsemmisíteni szándékozó ellenségekkel. A harc kimenetele hosszú évszázadokra, sőt akár örökre is meghatározhatja az életet a bolygón, ezért mindenki maximális erőbedobással küzd a győzelemért.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A sorsdöntő ütközetre mindkét erő a maximálisnál is jobban mozgósítja erőit a végső leszámolásra (nem ismerős?). Egy szupermen bőrébe bújva kell magunkat misszióról misszióra átverekedni, hogy a végén mi legyünk az az egy, aki mindent visz. Azonban a helyzet nem olyan egyszerű, mint a valótlanságokat imitáló valóságshow-kban. A feladatunk nem nevezhető könnyűnek, sőt egyenesen rémisztően alacsonyak az esélyeink.

A Föld atmoszféráját, és a környezetet olyan szinten amortizálták az emberek és leszármazott mutánsai, hogy az életben maradottaknak a mindennapokért is meg kell küzdeniük. Nincs idő tétovázásra, neki kell indulni a világtörténelem legrögösebb és legnehezebb útjának, hogy speciális képességeinkkel, valamint ultramodern fegyvereinkkel legyőzzük a hatalomra törő birodalmat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A fegyverekről sokat sajnos még nem tudunk. Mindösszesen annyi információnk van, hogy a hátizsákunk igen sok okos dolgot fog tartalmazni, ami mind-mind arra szolgál, hogy jobb belátásra bírjuk ellenfeleinket. A fejlesztők szerint a játék amolyan keveréke lesz a stratégiának és a Tomb Raider-féle külsőnézetes kalandnak (nem véletlenül az Eidos a játék kiadója). Lesznek olyan részek, ahol az akció, míg máshol a taktikázás kerül előtérbe, és győzelmünk a lehetőségek helyes kihasználásán múlik. Természetesen a többjátékos mód nem maradhat ki a repertoárból, akár interneten, akár hálózatba kötve sőt, ahogy az régebben nagy divat volt, osztott képernyőn is küzdhetünk majd egymás ellen.

A Rogue Trooper az előrejelzések szerint mindhárom nagyobb platformra elkészül, és 2006 tavaszán a gépeinken és konzolainkon is láthatjuk a teljes játékot.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ma2ska #13
    Az ÜS fps ez meg nem, elég jó, irkabirka gyerek meg egy szük látőkörü kockagamer. Ennyiben tudnám összefoglalni a hozzászólásokat.
  • Launcher #12
    Ennek a cikknek a címébe is írni kellett volna azt, amit az ÜberSoldier-be...
  • 19880914 #11
    szerintem nagyon jo jatek !!!
  • Crem #10
    [b]NFO for Rogue.Trooper-RELOADED


    megjelent ! majdnem 4Gb!:P
  • Librarian #9
    Nos a grafikája tényleg nem olyan jó, mint a TR:Legend-nek, de én láttam videót a játékról (nézzetek ti is!!!) és abból azt mondom, hogy ez egy nagyon király játék lesz!
  • szurka #8
    bocs, Army Men:)
  • szurka #7
    ezt a fazont az Army Man-ből vették?
  • Thufirhawat #6
    esetleg az alcíme lehetne " iszonyat gagyi II ". Ne legyen igazam, és legyen jó majd, ha elkészül.
  • fawcet #5
    Ha a játékmenet jó akkor lehet belőle valami.
  • rgerg #4
    Q2-graf