Németh Szabolcs

Guild Wars Factions

A hatalmas World of Warcraft-őrületben az NCSoft megalkotta a Guild Wars világát, amely jobbnak nem jobb, de szebbnek mindenképp szebb a riválisáénál. És most jön a GW Factions, ami újabb lendületet adhat majd az eladásoknak.

A program igazi varázsa - az izgalmas játékmenet mellett - a havidíjmentes szórakozás. A GW-ben nem kell közel havi 3800 forintot leperkálnunk, a játék megvásárlása után korlátlan ideig ingyen csatlakozhatunk a világhoz.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Sajnálatos módon a szintkorlát nem emelkedik, viszont két teljesen új kaszttal ismerkedhetünk meg. A bérgyilkos - aki kiváló lopakodó, sőt teleportáló képességekkel fog rendelkezni - biztosan nagyon sok ember kedvencévé válik. A másik vadonatúj karakter a gyógyítani tudó, képességnövelő varázslatokkal, szörnyek, szellemek idézésével felvértezett ritualista lesz. A fegyverek és a védőeszközök (páncélok) száma is megemelkedik, sőt, kapunk közel 300, eddig nem ismert képességet, melyek közel egyharmada elit tulajdonság lesz.

A Factions egyértelműen a PVP-vonulatot kívánja tovább erősíteni. Az új szigeten két ellenséges tábor egyikébe belépve kell mindenkin átgázolnunk, hogy a végén az 50 zóna és öt, eddig sohasem látott város meghajoljon előttünk, illetve klánunk előtt. A programban helyet kaptak olyan küldetések is, amit kizárólag csak több csapat összefogásával lehet sikerrel venni.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Természetesen egy ilyen rövid ízelítőben nem lehet felsorolni a Factions minden ismérvét, de arra tökéletes, hogy felkeltsük az érdeklődést a tavasszal érkező programra, amelyhez még az eredeti Guild Wars sem szükségeltetik. Hogy miért? Mert a Guild Wars Factions önálló játékként kerül forgalomba, így egyszeri beruházás után belevethetjük magunkat a fantázia szülte világba.

Hivatalos oldal

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shayra #38
    Helló! Segítséget szeretnék kérni a factions-hoz mert el akadtam :o addig meg vagyok hogy valami naga barlangba volt meg csináltam és utána nem tudom hogy hová:( Help!:(

    Köszi:)
  • Wuhy #37
    "jobbnak nem jobb" khm.. de? tbh más, örülnék ha retardált cikkírók nem írnának hülyeséget...
  • maj5 #36
    van vkinek eladó accuntja nightfallal factional és 1-2 20 karival(nem pvp)
  • Mike Dryke #35
    Sziasztok. Lenne egy kérdésem: Amikor elkezdek jáccani általában kétszer megáll a játék kb. 30sec-re utánna megy tovább, és mikor harmadjára megáll már le is fagy de hang kép minden van csak megfagy. Ez mitől van? Vagy mit lehetne csinálni?
  • METALz #34
    a "csalás"-nak azt gondolod , hogy elfutattod magad kezdőről pl lvl 2esen TKig ?:) én így tettem pl ... nem csalás, csak sok cash kell hozzá^^
  • Cence89 #33
    sziasztok

    ennek a scar patterns'snak tudja valaki a nevét és hogy hol tudom megvenni? [IMG][/IMG]
  • matiasmax #32
    Gportalos GW fan oldal:D
  • mikusmate #31
    Lehet... azt nem próbáltam. Bár nem is fogom. Több MMORPG/CORPG-t nem akarok kipróbálni, ígyis eleget elvett az életemből...
  • barret #30
    Tobb mint 1 eve tolom a L2-t.Nem erzem meg,hogy kezdenem megunni :P
  • mikusmate #29
    Hát azért én nem játszottam vele 4-5000 órát . Kb 1000-1200nál megállt a számláló (ott kezdtem el wowozni ). Bár az is igaz hogy abból sztem 3-400at beszélgetni jártam fel . Amúgymeg abban egyetértek, hogy az ár/érték arány kiváló. Még ígyis (hogy "csak" fél évet játszottam vele) azt mondom hogy megérte megvenni. 8k-ért szinte nem is lehet normális játékot kapni, amivel 1 hónapnál többet játszik az ember.