38
-
shayra #38 Helló! Segítséget szeretnék kérni a factions-hoz mert el akadtam :o addig meg vagyok hogy valami naga barlangba volt meg csináltam és utána nem tudom hogy hová:( Help!:(
Köszi:) -
Wuhy #37 "jobbnak nem jobb" khm.. de? tbh más, örülnék ha retardált cikkírók nem írnának hülyeséget... -
maj5 #36 van vkinek eladó accuntja nightfallal factional és 1-2 20 karival(nem pvp) -
Mike Dryke #35 Sziasztok. Lenne egy kérdésem: Amikor elkezdek jáccani általában kétszer megáll a játék kb. 30sec-re utánna megy tovább, és mikor harmadjára megáll már le is fagy de hang kép minden van csak megfagy. Ez mitől van? Vagy mit lehetne csinálni? -
#34 a "csalás"-nak azt gondolod , hogy elfutattod magad kezdőről pl lvl 2esen TKig ?:) én így tettem pl ... nem csalás, csak sok cash kell hozzá^^ -
Cence89 #33 sziasztok
ennek a scar patterns'snak tudja valaki a nevét és hogy hol tudom megvenni? [IMG][/IMG] -
#32 Gportalos GW fan oldal:D -
mikusmate #31 Lehet... azt nem próbáltam. Bár nem is fogom. Több MMORPG/CORPG-t nem akarok kipróbálni, ígyis eleget elvett az életemből... -
#30 Tobb mint 1 eve tolom a L2-t.Nem erzem meg,hogy kezdenem megunni :P -
mikusmate #29 Hát azért én nem játszottam vele 4-5000 órát . Kb 1000-1200nál megállt a számláló (ott kezdtem el wowozni ). Bár az is igaz hogy abból sztem 3-400at beszélgetni jártam fel . Amúgymeg abban egyetértek, hogy az ár/érték arány kiváló. Még ígyis (hogy "csak" fél évet játszottam vele) azt mondom hogy megérte megvenni. 8k-ért szinte nem is lehet normális játékot kapni, amivel 1 hónapnál többet játszik az ember. -
#28 oké -
#27 Igen, jól emlékszel én is emlékszem még a régiekre, rád is :-)
Emthor: Az első kari egy új accon mindig hosszabb móka, de 2-3 napnál nem több. Tapasztalatból tudom, ugyanis a 2. karim R/ME volt és elhatároztam, hogy nem adok neki a warrioromtól semmilyen cuccot. 2 és fél nap alatt már Amnoon Oasisban jártam, lvl20-al, kb. 5-6k arannyal, pedig nem farmoltam, nem adtam neki pénzt, nem fizettem be runnernek.
Nem is akarom ezért már bántani a fejlesztőket... Anet így gondolja, és ők PVP-t erőltetik én vérbeli RPG-s vagyok, így elég volt az a 4-5 hónap "éjjel-nappal".
Ettől függetlenül még mindig nagyon sokan fujjognak a szintemelés ismételt mellőzése miatt.
De nézd meg a #2-es hsz-em... miért írod, hogy nem jött be nekem a játék? Bejött... nagyon is. Csak már "kiégett" számomra.
TurboX: De igen szükség van egy gyakorlottabb játékosra HA EGYEDÜL, "csalás" nélkül játszol.
Bizony, láttunk mi már lvl 4 körüli karit Thunderhead Keepben toporogni...
Moha: Hidd el rangerrel az összes szir-szar missiont megcsináltam és ha össz. órában nézem a playtimeot lvl 20-ig kb. 10-12 óra.
Szóval továbbra is azt mondom, hogy a játék kiváló, ha értékelni kellene 90% feletti és ár/érték arányban pedig egyszerűen verhetetlen. Csak az olyan függő RPG-sek -mint amilyennek én is vallom magam - pár hónap alatt után már csak beszélgetni járnak fel. (Ha jól emlékszem olyan 8-900 óra tiszta játékidő után szálltam ki, de fogadjunk, hogy van itt olyan is aki már akár 4-5000 óra körül jár...igaz Máté + Szarumán ;-) -
moha #26 Lehet hogy össze lehet hozni 8 óra alatt 20as karaktert (nekem kb 3 hétig tart, és ez a 3. karim). Csak akkor mi benne a játék? Egyébként szerintem nagyon nagy játék lett, kb fél éve tolom. A guildemben van olyan tag aki pont WoW-ból jött át. :) -
#25 20 as szint eléréséhez nincs szükség "gyakorlotabb gamer"-re , és nem kell 8 ora játékidő . Kell egy ismerős aki rendelkezik egy 55 monk vagy necro -val,(visztek magatokkal XP scroll-t) tovább sztem nem kell részletezni... -
#24 no van egy 20as karid, próbálj meg vele játszani, azt megnézem.
kellenek a tárgyak, a páncélok a rúnák a craft anyagok, stb. stb, mire ezt összehozod... szal idő és ezt megéri letolni... ha nem jött be, ez van, jó játékot azzal, ami bejött! -
mikusmate #23 Amúgy ha jól sejtam akkor mi voltunk valaha egy guildben :) Ha jól emléxek akkor még az OM-ben, ugye? (én Lord Miksa, Miksa Bacsi és ilyen hülye neveken voltam, te meg ha jól emléxem akkor Tinman Comoron néven, de erősíts meg benne :P) -
mikusmate #22 Ebben egyetértek. Én is felvittem 3 karit maximumra, de a 4.-hez már nem volt türelmem/kedvem. És szerintem nem olyan nagy az a küzdelem :) Legalábbis én a hasonmásoknak mindig kb 19-es szinten mentem neki :) -
#21 "a szintkorlát itt teljesen mást jelent. eléred a 20 szintet nem kis küzdelem árán"
Egy gyakorlotabb gamernek ez 1 nap (kb 8 óra playtime), egy kezdőbbnek kettő.
Jó-e vagy rossz-e ez? Erről nincs kedvem vitázni, számomra baromi rossz. -
#20 a küldikkel kapcsolatban ugyanaz megvan itt is, csak a parti a városokban/outpost-okban formálódik, ennyi.
emotion-ok itt is megvannak, sőt! -
TommyGun #19 Ez viszont érdekes amit állítasz....a wow-nak az az egyik legnagyobb vonzereje hogy úton útfélen élet van és a legeldugottab helyen is összefuthatzs másik playerrel vagy akár a másik oldalon állóval...vagy segítitek egymást vagy gyilok ha pvp server :D
Szerintem az óriási hogy bárkinek tudsz segíteni, mini csapatok alakulhatnak küldetések megoldására etc etc....sőt volt már hogy hordásnak segítettem túlélni pedig nem is érteni amit neked írnak...ha valaki nem tudná esetleg a két oldal nem érti egymást ami jó hangulatot teremt :) Csak gesztusokkal lehet kommunikálni...van tisztelgés meghajlás meg sokféle emotikon amivel egész jól úgymond kézzel lábba lehet kommunikálni az enemyvel :) A GW ezekszerint eg kurva nagy single player gém lenne on line ? nem vágom... -
#18 *chater = chatper -
#17 1.tiszelt cikkíró! a wow és a gw két külön kategória, előbbi mmorpg, utóbbi commorpg (kooperatív rpg).
2. a szintkorlát itt teljesen mást jelent. eléred a 20 szintet nem kis küzdelem árán, utána nyílik meg az igazi világ, a pvp sava-borsa, magas szintű pve helyek, és még rengeteg más...
3. 7000 forint lesz a gw factions standard edition. chater 3, azaz a 3. rész, még idén, de nem lesz minden fejezetben új kaszt!
most lesz: 100 új szörny, 2 új kaszt + ezek skilljei + régi kasztok is kapnak új skilleket, területszerzéses pve ÉS pvp küzdelmek -> választasz a 2 oldal közül, és pve ill pvp küzdelmekben aki a jobb, fennhatósága alá kerülhetnek területek, városok és itt adott oldal választhat majd elit küldiket. lesz max 10 céhes alliance, új pet-ek, stb, stb, stb.... /régiekkel együtt 750 skill lesz összesen, most 300at kapunk!/
4. komolytalan: városokban van mindenki, ha megtelik egy kerület ugrasz egy másikba, ugyanaz a város, csak a játékosok mások, hogy elférjünk + nyelvekre vannak osztva ezek a "district"-ek. itt kiválasztasz 4-6-8 embert, amennyit épp' lehet, és azokkal mehetsz küldizni, kimész vadonba, ott csak a szörnyek lesznek + akik veled jöttek, ha nincs ember, van bot. De most az új fejezetben, a Factions-ben olyan is lesz, hogy bemész PvE küldire, de az ellenfeleid is igazi játékosok lesznek, ha nincs fenn senki mert pl éjszaka van, akkor meg botok...
5. teljesen havidíj mentes! egyszer megveszed és annyit játszol amennyit akarsz, nincs semmi rejtett dolog, hogy de azért fizess jobb tárgyakért vmi, tehát újból: egyszer megveszed és onnantól annyit gyűröd, amennyit akarod, tavaly nyáron is ingyen kaptunk 2 nagy területet + volt halloweenkor + karácsonykor is event, megvolt a 100.000 dolláros összdíjazású világbajnoskág is taiwan-ban...
gw sg topic
hivatalos oldal -
mikusmate #16 Csak a városokban találkozol az eberekkel. Az egész úgy van megoldva, mint a WoW insta rendszere. Lényegében olyan, hogy mikor kilépsz a városból, akkor egy instanceozott környezetbe lépsz be.
A vitáról, meg hogy mi a jobb - wow vagy gw... Én több mint fél évet GW-ztem (PvP, PvE, Magyarország egyik legjobb klánja), de most WoW-ozok. Szerintem felesleges összehasonítani a kettőt, mert két külön kategória. -
Komolytalan #15 "Ezzel a GW-vel nekem csak az a bajom hogy ha elhagyom a várost magamra vagyok utalva, max a partym van ott..."
Ezt nem vágom. Nem egy játéktérben játszik az összes játékos az adott szerveren? -
Komolytalan #14 Akkor ne játszál vele. Ha sokan lesznek rosszul tőle, és sokan nem játszanak vele, akkor a Bliz éhenhal, te meg boldog lehetsz. Csak győzd kivárni. -
#13 az lehet, de azt mondani rá hogy szar, az enyhén ferdítés. mondhatnám úgy is hogy egész egyszerűen hazugság. -
pedrohsi #11 én meg rosszul vagyok a Gumimacik Online-tól (aka WoW) -
#10 nézd, nekem van ismerősöm, aki GW-zett. aztán inkább a WoWra szavazott.
van ismerősöm, aki FFXI-zett. aztán inkább a WoWra szavazott.
lineage 2-t én magam láttam. inkább a WoWra szavazok... -
Szefmester #9 Aki játszik az eredeti résszel az meg fogja venni. Még akkor is kevesebb pénzből jön ki mint a WoW-ban. És méghogy nem jobb mint a wow... muhahaha. Annál a rakás xarnál majdnem bármi jobb. Ezzel a GW-vel nekem csak az a bajom hogy ha elhagyom a várost magamra vagyok utalva, max a partym van ott... így nincsenek azok a humoros jelenetek amikor egy nagyon erős mob kerget a pályán és valaki jön megmenteni. (ha már ez működik akkor bocs, én Lineage2 fan vagyok, és most próbálom ki a FFXI-t)
Amúgí az a baj a cikkírókkal hogy elvakult wow fanok, és ami nem wow az már megy is kukába, vagy ami még rosszabb nem ért az rpg-khez. -
#8 sylverange: Jól tudod :-)
Engem ez a varázsló jelző lepett meg a ritualistára :-)
Opcionális, de ha nincs meg az alapjáték akkor nincs meg sok skill, és nincs meg tengernyi küldi és rengeteg terület/város.
És itt a legnagyobb baromságot követték el a fejlesztők. Ha megveszed a Factions-t, de nincs alapjátékod, akkor a program eleve ledegradál! Méghozzá olyan módon, hogyha pl. PVP-zni mész egyszerűen hiányzik rengeteg skilled!
Mindig a balance-ről regélnek a fejlesztők... hát ez marha nagy balance lesz mondhatom.
Tipikus: "ha volt rá pénzed, nem leszel hátrányban, ha nem volt így jártál". -
#6 igen, havidíjmentes
a kieg meg opcionális, akár az alapjáték nélkül is használható, és rengeteg újdonságot kínál ami eddig a játékban nem fordult elő -
juzosch #5 Most olvastam, hogy havidíjmentes. Ez igaz? -
#4 opcionális én úgy tudom.. -
juzosch #3 És ez most külön szerveren indul 0áról, vagy a régi játékosok kénytelenek megvenni, ha továbbra is játszani akarnak? -
#2 4 hónapot játszottam vele "éjjel-nappal". Az árát többszörösen megéri és akkor én még nem is vagyok akkora PVP fun. Ismerek olyat aki 3/4 éve ezzel fekszik ezzel kel -jah szerintem is beteg :-)
"sőt, kapunk közel 300, eddig nem ismert képességet, melyek közel egyharmada elit tulajdonság lesz."
Azért ennél szerényebb számokról hallani :-(
"A másik vadonatúj karakter a gyógyítani tudó, képességnövelő varázslatokkal, szörnyek, szellemek idézésével felvértezett mágus lesz."
Akarod mondani ritualista... mágusnak igazából az ele-t tekinthetjük, hiszen ezerféle kombóban varázsolgat.
Az a nagy baj ezzel a factions-el, hogy annyibe fáj mint az alapjáték. Ez azért kellemetlen, mert az alapjáték azért elég nagy területeket, rengeteg várost és küldit rejt magában... a Factions negyedennyit sem kínál u.a. áron. Ettől függetlenül sikeres lesz ebben biztos vagyok.
-
#1 Bétateszteltem..
Nekem tetszett..
Egy nagy bajom van csak vele: nagyon gyors a harc menete!
Jobb lenne (szerintem), ha kikapcsolhanánk a turbo üzemmódot..