Németh Szabolcs

Air Conflicts

A 3Division új játéka, az Air Conflicts mindenki kedvét meghozhatja ahhoz, hogy beüljön végre egy Mosquitóba vagy egy Spitfire-be.

A játékban a második világháborúban kell helyt állnunk, de nem akármilyen keretek között. Az ígéretek szerint 10 hadjárat és több mint 200 izgalmas, pörgős (arcade) küldetés vár ránk. Azért mondom hogy arcade, mert az Air Conflicts nem arra való, hogy a második világháború repülő csodáiba megszállottan szerelmes fanatikusok kiéljék magukat. A játék nem kőkemény szimulációt, hanem könnyed szórakozást ígér. Ez persze nem azt jelenti, hogy kisgyerekeknek szánt játékkal van dolgunk: a feladatok között olyan finomságok várnak ránk, mint meghatározott területek bombázása, utánpótlások sértetlen célba juttatása vagy éppen légi támogatás nyújtása.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A választható géparzenál mellett sem mehetünk el szó nélkül. A Királyi Légierő, a Vörös Hadsereg és természetesen a Luftwaffe gépeivel kaszabolhatjuk az ellenséget. Az eddig nyilvánosságra hozott géplista: Spitfire, Ayro Lancaster, Mosquito, He-111, Bf-109, Ju-87 Stuka, Goster Meteor, DB3, Gotha 229, IL2, Lavochkin 5, Bisnovat 5. Az előzetes ígérgetések alapján a programba beleépítettek egy fejlett honor rendszert, valamint azok sem szomorkodhatnak, akik az egyjátékos mód helyett a többjátékosban tennék próbára tudásukat legyen szó DM-ről, TDM-ről vagy F2F-ről.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A felhőtlen, következmények nélküli lövöldözésre azonban még kicsit várnunk kell. Az Air Conflicts a kiadó, azaz a Frogster-Interactive közleménye szerint ez év második negyedében éri el a boltokat. Bízzunk benne, hogy az eddig kérdőjeles minőségű játékok kiadásában érdekelt cég ki tud lépni saját árnyékából, és végre egy napjainkhoz méltó programot tesz le az asztalra.

Hivatalos oldal

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • arty #17
    kiprobáltam a demo-t (starforce3-as), annyira nem rossz, csak borzalmasan árkád ... teljesen árkád lővözés, ketegóriájában is közepes! Ilyen játékból 12 egy tucat :)
  • HöfEE #16
    Szerintem te amellett hogy nem tudsz irni (a "lafonten"-t itt kérem ki magamnak), még soha a büdös életbe nem is játszottál ilyen játékkal , ja és nemtom állóképekből hogy az istenbe jöttél ilyenekre rá hogy semmi alakzat nincs (mert azt ugy hivják és nem ugy hogy tömegmozgás). EZ egy jó game lesz , bár én még a HEroes of The PAcific al tolom
  • VRSDM #15
    nivicceljetek már...
    a képekből látni hogy papirrecsik, semmi fizika semmi, ezt most aláírom, sőt, miért vannak minden felhők felettem??? egég tréé, nameg az egésznek a szinei mintha egy lafonten-ből ugrott volna ki (elnézést de nemtudom igy irják-e)... esélye sem lesz, pl a 6. képen azott mi??? mindenki megy valaki erre valaki arra semmi tömegmozgás semmi csapat, csak ugy röpködnek ide oda :S rémisztő az egész... sőőt ha már a fejlesztől által adott shotokrol van szo, nemhiszem hogy nembirtak volna el 800*600 nál nagyobb felbontást vagy némi FSAA-t ez igy undorító
  • PLaci #14
    SOK német WWII sugárhajtású gép volt, de a legtöbb csak max prototipusig vitte, míg a gyártásra kerülteknek is nehézségeik voltak, köszönhetően a német vezetésnek!
    A háború kezdetekor egyszerűen megnyirbálták a sugárhajtómű programot (mondva másra/fontosabb dolgokra kell a forrás/kapacitás), és mire az eredményeket produkált, addigra már nem is tudtak már normális hajtóművet összedobni, mert nyersanyaghiánnyal küszködtek. Egyszerűen nem volt nekik olyan ötvözetük, ami sokáig kibírta volna az óriási hőt!
    Az egyik legtöbbet használt német sugárhajtómű a Jumo 001 volt, üzemideje max 20 óra! (Az Me262 is ilyet használt!) Ráadásul ha sietve adtál gázt, akkor egyszerűen kigyulladt!
    Ha már szóba jött az Me262... Majdnem egy évvel késett a vadász verzió, mert az az eszement Hitler azt parancsolta, hogy gyorsbombázót készítsenek belőle! Képzeljétek el, milyen pontos volt, amikor kb 600-700km/h-nál leoldotta a bombát a cél közelében... E mellett az alacsony fel/le - szállási sebesség miatt fel/le - szálláskor iszonyat sebezhető volt. (Amit a szövetségesek könyörtelenül kihasználtak.)
  • Neurotoxin #13
    De tény s való, volt talán "ufó"juk is pl: a Vril 1,2, vagy a Haunebu 1-2.
    Ráleher még keresni a google-ban úgy, hogy Neuschwableland , Vril, Haunebu stb...
    Ha igaz, hogy volt a náciknak kutató bázisuk az Anktarktiszon, és ezek a gépek valóban léteztek, akkor komoly technikára tettek szert.

  • joebacsi #12
    persze, tudom, hogy volt neve is, csak hirtelen nem találtam meg, de köszi, hogy kijavítottál :)
  • Neurotoxin #11
    1általán nem csúcsmodern kategória a II.világháborúhoz képest. Kedves Joebácsi-ez nem ufom, hanem egy Horten IXes! Az amcsik szállítottak magukkal párat a tengeren túlra, ennek az alapjai képezik a B2es amcsi bombázó technikáját.

    1ébként a Horten fivéreknek már 1943ban volt repülhető példányuk ,igaz akkor még légcsvart építettek hátulra.

    Ajánlom Géczi úr könyveit: Kurt Rieder: Hitelr titkos fegyverei, a III. birodalom csúcsragadozói(elméleti szinten ,mert sokat nem írnak)

    Ha pedig érdekelne vkit , hogy mivel kísérleteztek a németek, itt egy link a kisérleti gépekről:

    Sonderwaffen
  • 59th LeFty #10
    A II. világháború végén, 44-től már megjelentek az első sugárhajtású repülőgépek, szinte kivétel nélkül a németek keze alól. A fenti Me-262(szerencsém volt élőben látni egyet, csodás gép) elég nagy fejtörést okozott az amcsiknak, de aztán a sok lúd megette a disznót. A lenti gép (Arado-234 ha jól emléxem) nem is volt asszem bevetve, bár kétségtelen hogy ha erre tömegesen sor kerül, bizony aprított volna... de ahogy a töritanárom mondja: "a történelem nem a ha kérdése"
    "nem hiszem, hogy 5 év alatt sikerült volna": manapság sokkal lassabban történnek a dolgok ilyen téren, akkoriban 2-4 év elég volt egy új konstrukció kivitelezéséhez, még ha nem is volt kiforrott.
    Kíváncsi vagyok a game-re, habár az Il-2 új kiegjei és peCCSei elég überelhetetlennek tűnnek...
  • joebacsi #9
    hát volt jópár kisérleti stádiumban lévő sugárhajtású gépük a németeknek, de volt már a végefelé egy egész századnyi ilyen működő gépük Me-262-ökből


    sugárhajtású bombázó:

    csakhát ugye ezek még nemépp a megbízhatóságukról voltak híresek, és számuk is elég kevés volt ahhoz, hogy döntően befolyásolják a háborút...
    (a képen látható "ufó"-ból 5 prototípust találtak a szövetségesek)
  • Gladiator #8
    ja. mondjuk én nem értek hozzá, de az ott rajta nem sugárhajtómű? az a 2. VH.-ban még csak kísérlti stádiumban volt. elgalábbis az elején, a végén nem tom mire jutottak, de nem hiszem, hogy 5 év alatt sikerült volna tervezni mellé egy gépet.