Németh Szabolcs

SWAT 4: The Stetchkov Syndicate

A Rainbow Six mellett a másik legjobb taktikai FPS kétségtelenül a SWAT-sorozat, mely már négy minőségi résszel is boldogított minket. A fejlesztők gőzerővel dolgoznak a SWAT 4 kiegészítőjén, a The Stetchkov Syndicate-en. Nézzük a részleteket.

Miért gondolom, hogy a SWAT 4 megelőzi a nagyra becsült Rainbow Six aktuális példányát? A válasz rendkívül egyszerű. Nagyon jó az RS, de ha valaki tényleg igazán reális, kőkeményen taktikázós, és iszonyat nehéz játékkal akar játszani az FPS-ek világában, az a SWAT 4-et választja. A játékban az amerikai rendőrség egyik speciális alakulatát irányíthatjuk. Az irányítást szó szerint értsük. Kis túlzással azt is megszabhatjuk, hogy az embereink milyen zoknit húzzanak fel a lábukra. Néhol már annyira részletes a kidolgozás, hogy még az edzettebb játékosok is órákat izzadnak egy-egy küldetés előtt.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

A program már jó pár hónapja elérhető, és a fejlesztők úgy gondolták itt az ideje, hogy a SWAT-áramba friss vért csepegtessenek egy kiegészítővel. A SWAT 4: The Stetchkov Syndicate-től ne várjunk teljes értékű játékot, de az előzetes információk alapján a kiegészítő titulust teljesen megérdemelten hordja magán. A történet szerint a városban olyannyira elharapódzott a bűnözés, hogy azt már nem nézhette tétlenül a SWAT vezérkara sem, és a helyszínre invitálnak minket, hogy tegyünk rendet. Ugye a SWAT egységet csakis akkor hívják, mikor már végképp nagyon rezeg a léc és rajtuk kívül senki nem képes úrrá lenni a káoszon. Ilyenkor jönnek a jól felszerelt izmos tagok és seperc alatt olyan rendet raknak, hogy a rosszfiúkat partvissal kell felmosni. Most is erre készülünk, de minden eddiginél nehezebb dolgunk lesz.

A város lakóit fegyveres banditák tartják rettegésben és a szálak egy bizonyos kelet-európai családhoz vezetnek, mely egészen véletlenül a mi városunkban alakította ki vérhez tapadó főhadiszállását. Elkezdődik a végső, kegyetlen harc, és a végén mint tudjuk, csak egy győzhet... A programban új többjátékosmód, hét, sohasem látott térkép, innovatív felszerelések, kibővített igazságosztók tárháza és taktikai finomságok várnak ránk.

A SWAT 4 kiegészítőjére még egy párat azért aludnunk kell, de 2006 tavaszán, ha a programozók is úgy akarják, ajtónkon húsvéti ajándékként bekopoghat a program.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yusuf #42
    Sziasztok! Nagyon eltűntek a S.W.A.T. 4 közösségek. Mi fent tartjuk még mindig a csapatunkat illetve a társaságot. Gyertek látogassatok el hozzánk.



    |N|s|F| Hungary Facebook.

    S.W.A.T.4 Honlap
  • wacone #41
    Sziaszok!

    Az alábbi videóban megtaláljátok a SWAT 4 első pályáját, illetve letöltőlinkjét. A link 100% ellenőrzött!!!!!!
    Ha már a megnéztétek a videót értékeljétek is!!!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=jwOTdif28Mo
  • Stief #40
    Srácok multiba hogy kell más fegyvert adni a vipnek? Tehát mondjuk egy sörétest vagy más fegyvert!
  • APOFISZ #39
    Swat 4 Map - Tutorials
    http://users.atw.hu/ut/letoltesek.html
  • pervajakróv #38
    Tényleg faxa, de most volt az 50.-dik szülinapom - hát reflex annyi !
  • pervajakróv #37
    SOFPAYBACK
  • dragon11 #36
    Az első indítás mindig nehéz..:S 1x kell kivárni.:)
  • kalmi91 #35
    Sziasztok! Azt akarom kérdezni hogy miért van az hogy atom lassan inditja el a játékot a gép pedig a gépigény tuti jo mert HD3650-es 512mb videokari meg 1,5gb ram van hozzá és mégis kb 10 percig bámulom a The stetchkovos feliratot inditás után majd pedig csak fekete képernyő jön be és nemad le menüt meg semmmit. Windows 7 van fenn most a gépen. Régen is játszottam vele amikor még XP-m volt akkor is ilyen lassu volt de legalább tudtam vele játszani most viszont semmi.
    Vkinek vmi ötlet? Probáltam DirectX-t de semmi változás. Simán kéne futnia a gépen de vmiért nem. Előre is köszi a válaszokat!
    És kellemes ünepekt mindenkinek ! :D
  • s4k #34
    Sziasztok!
    Valaki meg tudja mondani, milyen billentyűkombinációval lehet megnézni, hogy egy ajtó csak csukva van-e, vagy pedig be is van zárva? Arra gondolok, amikor a kommandós megrángatja a zárat, de nem nyitja ki az ajtót. A gép kiválóan megteszi a "stack up" parancs hatására (amellett, hogy persze először felsorakozik az ajtó előtt), és jelenti is az eredményt.
  • Death zombei #33
    Hali mindenki!
    Hogy használhatnám a terroristák fegyóit?