Dojcsák Dániel

Fallout 3 infók és képek (?)

A megszüntetett Black Isle Studios most törölt játékából némileg paradox módon felfedtek néhány részletet, mégpedig többek közt a kooperatív online multiplayer játékmódot.

A szerepjátékrajongók Black Isle minapi szélnek eresztése miatti sebeire gyógyír lehet a most közreadott néhány kép a Fallout 3-ból, melyek először a No Mutant rajongói oldalon jelentek meg. A képek még a Black Isle féle Fallout 3 demóból valók, melyet az Interplay vezetőinek mutattak meg, hogy prezentálják a grafikai lehetőségeket és az új izometrikus 3D motort.

Az első képekből természetesen hiányzik még jónéhány dolog, viszont a durva kinézet ellenére mutatja, hogy a FO3 rendelkezik azzal a környezeti részletességgel, amivel elődjei. Számos kicsíny dologra kell itt gondolni; a körbesétáló szereplők interakcióba lépnek dolgokkal, s ezek mind apró, de hangulatos zajokat keltenek. Az ajtók a régi Fallout hanggal nyílnak - a fejlesztők több régi hangot is felhasználtak, hogy megtartsák a hangulatot.

Természetesen a legnagyobb dobás, egy, a főmenüről készült screenshoot, amin szerepel a "Play with friend" opció, ami egyértelművé teszi a fent említett kooperatív módot. Igaz nagyon látszott a befejezetlenség ezen az oldalon is.

Viszont a képeket hiába keresi bárki. Az Interplay megtiltotta, hogy bárki is közzétegye őket, mivel a játékot hivatalosan sosem jelentették be. Ez a sajnálatos tény lehet, hogy egyben azt is jelenti, hogy nem is fogják, de az Interplay lehet, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel mégis lát majd benne fantáziát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KH #11
    Nos, ez a legutoljára frissült Fallout3 topic, úgyhogy ide teszem, a Bethesda bejelentette, hogy megvásárolta a licenszt, és nekiáll a Fallout 3 fejlesztésének
    Eh-beh
    Itt röviden
  • Stranger #10
    Istenments! Már csak az hiányozna! Még ha nagy nehezen meg is jelenik és "csak" a tacticsra épül, háát én fogom a fater sörétesét és ellátogatok az Interplayhez.
  • [HUN]PAStheLoD #8
    nekem a tactics jöbb be nagyon :)) remélem olyasmi lesz a 3 is
  • Yetike #3
    Remélem ezt azért még fejlesztik tovább, mert így a képeket nézegetve grafikában visszalépés mindhárom részhez képest.
  • Yetike #2
    Nem értem miért kell pont egy ilyen Isten játéksorozatot "abbahagyni", miközben jönnek ki az szarabbnál szarabb vackok...

    Fallout RulZ!