Fallout 3 a Bethesda Softworksnél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fallout3 FAQ (No Mutants Allowed) szemezgetés
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ha meghallom a nevét elfog a röhögés
És a Doom 3 játékilag verni fogja mint a szart, ez tény. Mellesleg szállj le rólam mert úgy kibaszatlak a moderátorral, hogy...ááá semmi humoros nem jut eszembe, inkább csak teszek egy szmájlit

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
okos gyerek a doom3 fps ez meg rpg ugy hogy nem lehet összehasonlítani!
kiváncsi vagyok a fallout fejlesztQk közül ki ment a bethesda ba

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
de a hír mindenképpen örömteli! :)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Látom unalmasak az FPS fórumok :)
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Szoval csinaljak a az uj TES reszt is.
A kedvenc jatekom. Remelem megtartjak a falloutos szabalyrendszert, orulnek ha folytatnak azt amit a Black Isle-os sracok elkezdtek. Nekem az a fontos, hogy egy karaktert iranyithassak es legyen benne korokre osztott harcrendszer.
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
(Ez a Fallout trilógia magyarítás honlapjáról)
Tim Cain:
Fallout kitalálója és legfõbb guruja… Saját bevallása szerint egy teljes Fallout 3 design dokumentáció fekszik az íróasztalfiókjában, azonban az Interplay hosszas alkudozás után nem volt hajlandó eladni neki a saját maga által kitalált világ jogait…
Na ez utóbbit is be lehetne számítani:)
és jobban tenné a Bethesda ha 0-ról indulna egy új engine-el.\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Könyörgöm el ne rontsák a konzolokkal mert

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Mindenesetre mindenképpen kipróbálom.
Csak jönne már :)
A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
azert boldogok vagyunk....NAGYON 8)