Fallout 3 a Bethesda Softworksnél

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

faszfej No.2

faszfej

A Fallout a legjobb RPG játék az 1-2 már 3-szor végvittem és még hússzor végigvinném ha nem törött volna el a CD-m ,a DOOM 3 is király de N.E.O. -te egy pöcs vagy!

bigfoot
már várom a 3at
remélem hamar megjelenik

Voltan

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Van egy kis friss, inkább az összegyûjtés számít, nem az info
Fallout3 FAQ (No Mutants Allowed) szemezgetés

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Aquli
Fallout 1-2, még mindig a világ legjobb játékai, ez nem vitás...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

N.E.O.!!!
Maga a fallout sorozat egy nagy LOL. Ha meghallom a nevét elfog a röhögés

És a Doom 3 játékilag verni fogja mint a szart, ez tény. Mellesleg szállj le rólam mert úgy kibaszatlak a moderátorral, hogy...ááá semmi humoros nem jut eszembe, inkább csak teszek egy szmájlit

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

bigfoot
én is imádom mind a két részt végig is nyomtam!
okos gyerek a doom3 fps ez meg rpg ugy hogy nem lehet összehasonlítani!
kiváncsi vagyok a fallout fejlesztQk közül ki ment a bethesda ba

Te tényleg azt hiszed, hogy ilyen lesz a végleges játék grafikája :) Mármint a fallout 3-é?:) Ennyire ne legyél naív:) Ilyen grafikával ma már senki nem dobna játékot piacra, mivel az halálra lenne ítélve, akármilyen jó is maga a game....Ennél a grafikánál még a Falloutoké isd jobb volt....Szerintem 2005 körül jelenik majd meg, arra meg a doom 3 már egy elavult fos lesz :) Nem kéne leszólnod ezt az rpgt...bár nekem beletört a bicskám, de az azért volt, mert kb egy éve kezdtem vele játszani, és szépen el is akadtam benne...:( De ameddíg jutottam, iszonyatosan élveztem az egészet...Cool program, és nagyon jó a hangulata...
Fasza :) Bár a falloutokkal nem sokra jutottam :(( De megpróbáltam õket, és nagyon tetszettek...Kíváncsian várom ezt a részt...Remélem hangulatilag lesz olyan mint az egy meg a kettõ :) Hajrá..Doom 3:) Milyen vas kell alá:) Attól tartok én majd csak egy fél év múlva fogok vele játszani :) Addígra már elérhetõ áron lesznek a 64 bites Athlonok :D
Wing Rockling
Áhhh túlzol... Ajánlott gépkövetelményt elolvashatod az aláírásomban!

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Bucser
Örülök, hogy van fallout 3 és hogy nem egy Newbie banda készíti, hanem a Bethesda.. Hátha seikerül egy olyat csinálniuk mint amit az Ion Storm tett a Thief3-al... Azaz megmenteni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

N.E.O.!!!
A grafikából(mondjuk nem biztos hogy ilyen lesz) kiindulva ezt fogja majd nyomni a mostani gépén mikor kijön. 200 mhz 32 megaram 16 megás vid.karesz. Ez lesz ennek az ajánlott gépigénye.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Sadun Tryst
kár, h a kép fake... :(
de a hír mindenképpen örömteli! :)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

traXion
ezt honnan veszed?

BaliBoy
Itt egy riport. Az F3 egyik új gárdájából. Hát ahogy tovább olvastam egyre jobban elszomorodtam. Ha tényleg úgy akarják csinálni mint amit ott írnak, akkor már most keresztetvethetünk a Falloutra.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bethesda-ról nekem csak a terminator rampage jut eszembe. Hogy az mekkora gagyi volt! :D

mainruler
Na jó, akkor Falloutról ennyit. Még a Black Isle-ön belüli többi részlegnek sem sikerült akár csak megközelítõen olyan hangulatos és összetett játékokat csinálnia, mint a Fallout vagy a Torment, akkor viszont hogy sikerülhetne ez egy külsõs cégnek?! Ha nem ugyanazok az emberek készítik a folytatást -márpedig nem õk készítik-, akkor a Falloutnak lõttek.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Laci73
Far Cry helyett Wing Rockling-ot akartam írni :)

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket

Laci73
Neo, Far Cry:

Látom unalmasak az FPS fórumok :)

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket

"Fallout 3 will be developed by Bethesda along with the next chapter of The Elder Scrolls, both under the direction of Todd Howard".

Szoval csinaljak a az uj TES reszt is.
dtk1985
JUHEEEEEE!!!
A kedvenc jatekom. Remelem megtartjak a falloutos szabalyrendszert, orulnek ha folytatnak azt amit a Black Isle-os sracok elkezdtek. Nekem az a fontos, hogy egy karaktert iranyithassak es legyen benne korokre osztott harcrendszer.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Wing Rockling
Ez a töltõképernyõ? Mit gondoljak egy olyan játékról ahol még a töltõképernyõn is ilyen csúnyák a karakterek?

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Na az tényleg jobb lenne

Laci73
Remélem meglesz hozzá a szükséges pénz is, és ugyancsak remélem hogy nem kezdik elõrõl a munkát: egy teljes fejlesztés évekig tart, de még ha megvásárolnak egy motort, akkor is legalább egy éves munka...

Inkább az Elder Scrolls 4-et készítenék.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Randal
Na, még egy bejegyzés:
(Ez a Fallout trilógia magyarítás honlapjáról)

Tim Cain:
Fallout kitalálója és legfõbb guruja… Saját bevallása szerint egy teljes Fallout 3 design dokumentáció fekszik az íróasztalfiókjában, azonban az Interplay hosszas alkudozás után nem volt hajlandó eladni neki a saját maga által kitalált világ jogait…

Na ez utóbbit is be lehetne számítani:)

Randal
A kép nem Fake, az eddigi fejlesztés töltõképernyõje.

Randal
Nekem is tetszett. Ami képeket eddig a Fallout 3-ból láttam nagyon jók voltak.

Fallout 3 NMA

Engem az érdekelne, hogy megtartják-e az eredeti szabályrendszert (persze kisebb módosításokkal) vagy teljesen újat készítenek majd helyette.

Szerintem meg nagyon jó volt, de jogod van utálni, bár nem tudom minek szólsz hozzá egy ilyen hírhez akkor. Ha engem valami nem érdekel akkor nem foglalkozom vele és kész.

Wing Rockling
Én annyit mondok, hogy a Fallout az valami iszonyat sz*r játék volt, és jobban tenné a Bethesda ha 0-ról indulna egy új engine-el.

Stranger
VVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Könyörgöm el ne rontsák a konzolokkal mert

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Manoi
szkeptikus

A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Manoi
Kicsit skeptikus vagyok, hogy menni fog-e a csapatnak...
Mindenesetre mindenképpen kipróbálom.

Csak jönne már :)

A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

PTW
vicces dolog egy hirbe egy FAKE kepet rakni... na mindegy..
azert boldogok vagyunk....NAGYON 8)

fluga
JÍÍÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Oldal 1 / 2Következő →