Demkó Zsolt

Trackmania Sunrise csak 2005-ben

A Digital Jesters végre hivatalosan is bejelentette, hogy a Nadeo dolgozik a 2003-ban megjelent Trackmania következő részen, amelynek címe Trackmania Sunrise lesz.

Közel egy hónapja megjelent egy nem hivatalos videó, ami egy lanpartyn készült. Azon lehetett először látni a Trackmania új részét, igaz akkor még csak találgatni lehetett mi is lesz az. Most érezte elérkezettnek az időt a Digital Jesters, hogy bemutassa nekünk a játékot.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Trackmania első része nem aratott osztatlan sikert, és gyorsan feledésbe is merült. A játék alapjai rendben vannak, hiszen a sok-sok évvel ezelőtt megjelent Stunts óta nem került ki érdemleges próbálkozás ebben az "építs-pályát-majd-hasíts" kategóriában. Ugyan a Crashday is ilyen próbálkozás lesz, de a megjelenési határideje bizonytalan. Bár valószínű 2005-ig ki fogják adni, így a Sunrise előtt meg fog jelenni, de a mai játékvilágban csak az a biztos, ha két kézzel fogod a játék dobozát.

A bejelentéssel egyidőben megjelent az a trailer, amit a lanpartyn megfigyelhettünk, persze mostmár élvezhető minőségben. A grafika nem nyomja le az NFSU-t, de a pálya mérete óriási (pontosabban gigantikus) és persze nem minden a látvány. A hangulat egész jól átérezhető a videót nézve. Autópályák, óriási ugratók, alagutak, utat szegélyező épületek, a látótáv meg magáért beszél. Az ígéretek szerint akár 400 km/h-val is téphetünk. Egészen új autók lesznek a játékban, vadi új, valósághű környezet vesz majd minket körül. Az eddig megismert módok mellett 2 újat kapunk: "Platform" és "Crazy", de persze a fejlesztők azt még nem árulták el, hogy ezek mit is foglalnak magukba. Az autókat teljesen egyedi festéssel láthatjuk majd el.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • baluhun007 #31
    Nem tud valaki a sunrise-hoz egy kurva crack-et?
  • dekk #30
    helló helló! Szeretnénk elindítani mi is egy magyar TrackMania Nations portált ahol feltehetőleg a leghamarabb kapjátok meg a friss híreket és a legkényelmesebb módon tudhattok meg minden apró tippet trükköt vagy éppen érdekességet a játékról, versenyekről és egyéb eseményekről! DE EBBEN A TI SEGÍTSÉGETEKRE IS SZÜKSÉG VAN!!!! Kérlek látogassatok meg minket (egyenlőre még csak a fórum van kész) és nyilvánítsátok ki véleményeteket hogy milyen oldalt szeretnétek mik legyenek rajta mi az ami érdekel titeket!


    TrackMania Nations ESWC FÓRUM
  • Saddalim #29
    Jaja, stunts egy jo jatek volt. Nekem a sunrise nincs meg, csak a sima tyrack mania.
  • takraj #28
    Stunts? Az nagyon állat volt! Imádtam azt a játékot, és most ezértis külön örülök ennek a játéknak. ;)
  • arty #27
    mert en mas teruleten dolgozom... :) szokasos buta erv.

    attol, h valaki nem atomfizikus, meg lehetne kritizalni valakit, aki aki a levegobe ropiti paksot veletlenul ... vagy arra is azt mondod: ahh, aki ugat, mertnem dolgozott ott es csinalta jobban ? ;)
  • Wing Rockling #26
    Emlékszek még régen 386-on játszottam valami ilyesmivel, de csak arra emlékszek hogy lehetett benn pályát építeni, ha nekimentem valaminek betört a szélvédő és egyből meghaltam. A nevére nemm emlékszek, de akkor még nagyon jó kis játék volt.
  • karikusz #25
    Az első része csak azért nem volt sikeres, mert a multi része szarul volt megcsinálva, és így letette az ember...nem is tudom valaki írta , de nagyon igaza volt, hogy ha egy játéknak szarul van megcsinálva a multis része akkor halálra van ítélve...lásd a Far Cry...baromi jó játék, de csak az eredetivel tudsz mit kezdeni..(na meg egy atomerőművel)

  • karikusz #24
    A game istencsászár lesz...én az első részt is végig csapattam...ennek lesz egy kis Need For Speed-es beütése is....KIRÁLY!!!!!!

    A Játék trailerje !!!!!!!!!!!
  • M@TriX #23
    a Crashday-el játszottál?
  • Takimate #22
    ez a játék egyáltalán nem szar..
    miért nem írsz jobbat ?