31
-
baluhun007 #31 Nem tud valaki a sunrise-hoz egy kurva crack-et?
-
#30 helló helló! Szeretnénk elindítani mi is egy magyar TrackMania Nations portált ahol feltehetőleg a leghamarabb kapjátok meg a friss híreket és a legkényelmesebb módon tudhattok meg minden apró tippet trükköt vagy éppen érdekességet a játékról, versenyekről és egyéb eseményekről! DE EBBEN A TI SEGÍTSÉGETEKRE IS SZÜKSÉG VAN!!!! Kérlek látogassatok meg minket (egyenlőre még csak a fórum van kész) és nyilvánítsátok ki véleményeteket hogy milyen oldalt szeretnétek mik legyenek rajta mi az ami érdekel titeket!
TrackMania Nations ESWC FÓRUM -
#29 Jaja, stunts egy jo jatek volt. Nekem a sunrise nincs meg, csak a sima tyrack mania. -
#28 Stunts? Az nagyon állat volt! Imádtam azt a játékot, és most ezértis külön örülök ennek a játéknak. ;) -
#27 mert en mas teruleten dolgozom... :) szokasos buta erv.
attol, h valaki nem atomfizikus, meg lehetne kritizalni valakit, aki aki a levegobe ropiti paksot veletlenul ... vagy arra is azt mondod: ahh, aki ugat, mertnem dolgozott ott es csinalta jobban ? ;) -
Wing Rockling #26 Emlékszek még régen 386-on játszottam valami ilyesmivel, de csak arra emlékszek hogy lehetett benn pályát építeni, ha nekimentem valaminek betört a szélvédő és egyből meghaltam. A nevére nemm emlékszek, de akkor még nagyon jó kis játék volt. -
#25 Az első része csak azért nem volt sikeres, mert a multi része szarul volt megcsinálva, és így letette az ember...nem is tudom valaki írta , de nagyon igaza volt, hogy ha egy játéknak szarul van megcsinálva a multis része akkor halálra van ítélve...lásd a Far Cry...baromi jó játék, de csak az eredetivel tudsz mit kezdeni..(na meg egy atomerőművel)
-
#24 A game istencsászár lesz...én az első részt is végig csapattam...ennek lesz egy kis Need For Speed-es beütése is....KIRÁLY!!!!!!
A Játék trailerje !!!!!!!!!!! -
#23 a Crashday-el játszottál? -
#22 ez a játék egyáltalán nem szar..
miért nem írsz jobbat ? -
#21 ugyessegi jatek a mario, ez elvileg autoverseny... annak viszont szar :D
s mivel lesz konkurrencia (a trackmanianak meg nemvolt!) igy ez megy a sullyesztobe egy crashday mellett ...
kb. akkora rohej mint a mashed :( -
#20 Én nem vagyok jós, de ez a játék nem sokkal lesz sikeresebb, mint az első része. -
Wing Rockling #19 Nekem ez akkor is tetszik. -
#18 Nem rossz a grafika!!! -
#17 de ha ez ügyességi, akkor miért jó az, hogy magammal "versenyezgetek" meg egy raklapnyi szellemképpel. nem sok kihívást látok benne:) -
#16 ahogy elnéztem a múvit, megin átfolynak egymáson az autók, gratula:/ ezt se fogom nyomni. pedig először még tetszett is. -
#15 szerintem a fizikával és a töréssel nem volt semmi gáz.
Amúgy igen, inkább ügyességi volt, mint autós...
akinek bejött bejött akinek nem nem. -
#14 na ti mennyetek a picsába , ez főleg egy ÜGYESSÉGI játék volt , mármint az 1. része :D és kegyetlenjól el lehet vele szórakozni , főleg ha felteszed a power - up ot is ami igaz 96mega meg csak ha kijáccod a starforce 3.3-at akkor műxik , de sztem megéri ;> -
#13 Hmmm... Most hogy jobban megnéztem a képeket, míg mindig rondának találom. És csak egy fajta autó van benne? Na húzzanak a készítők a picsába. -
#12 sztem még nem kell leírni, 2005-ig nem a lábukat fogják lógatni... -
#11 kit érdekel a gfx, de h multiban a kocsik nem ütközhetnek egymásnak ez már öreg hiba (volt). meg az autok viselkedése.. jaaaj...
nem hiszem h jelentős változás lesz ez.. crashday azt kész ;) ez meg a levesbe ! -
#10 Az első rész egy lóf@sz volt, de ezek a képek ígéretesek. -
gabi321 #9 Remélem egyjátékos módban lesznek ellenfelek, mert az egyben én nem találkoztam vele, igaz nem vittem végig. -
Wing Rockling #8 Áhhh... Nézd meg ezeket a képeket ez nagggyon pöpec játék lesz! Na ez már egy érdemes autóverseny! Van egy-két kép ami csúnyácska, de még azért javítanak rajta biztosan 2005-ig. Ez inkább Hot Pursuit 2 hangulatot idéz, amit én nagyon bírok! -
#7 kirrály! naggyon kirrály! -
#6 jaja a stunts nagy powa volt annak idejen:)
Mléxem hogy még az elso gépemmel jatszottam vele aminek még fekete-fehér moncsija volt:D -
Tiby #5 Minthogyha kép lenne , de az eggyik kocsiba nem látszik az ember , úgy is fognak rajta javítani. -
Cat #4 én a stuntsal a '90es évek elején rohadt sokat játszottam, pedig amugy - finoman szólva - nem vagyok autoverseny program rajongó
viszont a pályák építése nagyon megfogott, pl spirált lerakni, majd ugy bemenni a mögötte lévő alagutba, hogy ne robbanj fel - orákat tudtam ilyenekkel tökölni :) -
ShaiHulud #3 szerintem meg az ellenkezoje. -
#2 Hát az első része nagyon híres lehetett, még a nevét sem hallottam. A grafika a képek alapján még a Hot Pursuit 2-t sem nyomja le. De tetszik az, hogy lehet pályát építeni. Amúgy a játék eddigi információi alapján -
#1 nem tűnik rossznak