Trackmania Sunrise csak 2005-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tud valaki a sunrise-hoz egy kurva crack-et?
dekk
helló helló! Szeretnénk elindítani mi is egy magyar TrackMania Nations portált ahol feltehetõleg a leghamarabb kapjátok meg a friss híreket és a legkényelmesebb módon tudhattok meg minden apró tippet trükköt vagy éppen érdekességet a játékról, versenyekrõl és egyéb eseményekrõl! DE EBBEN A TI SEGÍTSÉGETEKRE IS SZÜKSÉG VAN!!!! Kérlek látogassatok meg minket (egyenlõre még csak a fórum van kész) és nyilvánítsátok ki véleményeteket hogy milyen oldalt szeretnétek mik legyenek rajta mi az ami érdekel titeket!

TrackMania Nations ESWC FÓRUM

http//tmnhungary.atw.hu A villamos alatt fekvő embernek sose őszinte a mosolya :)

Saddalim
Jaja, stunts egy jo jatek volt. Nekem a sunrise nincs meg, csak a sima tyrack mania.

takraj
Stunts? Az nagyon állat volt! Imádtam azt a játékot, és most ezértis külön örülök ennek a játéknak. 😉

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

arty
mert en mas teruleten dolgozom... 😊 szokasos buta erv.

attol, h valaki nem atomfizikus, meg lehetne kritizalni valakit, aki aki a levegobe ropiti paksot veletlenul ... vagy arra is azt mondod: ahh, aki ugat, mertnem dolgozott ott es csinalta jobban ? 😉

Forza.

Wing Rockling
Emlékszek még régen 386-on játszottam valami ilyesmivel, de csak arra emlékszek hogy lehetett benn pályát építeni, ha nekimentem valaminek betört a szélvédõ és egybõl meghaltam. A nevére nemm emlékszek, de akkor még nagyon jó kis játék volt.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

karikusz
Az elsõ része csak azért nem volt sikeres, mert a multi része szarul volt megcsinálva, és így letette az ember...nem is tudom valaki írta , de nagyon igaza volt, hogy ha egy játéknak szarul van megcsinálva a multis része akkor halálra van ítélve...lásd a Far Cry...baromi jó játék, de csak az eredetivel tudsz mit kezdeni..(na meg egy atomerõmûvel)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
A game istencsászár lesz...én az elsõ részt is végig csapattam...ennek lesz egy kis Need For Speed-es beütése is....KIRÁLY!!!!!!

A Játék trailerje !!!!!!!!!!!

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

M@TriX
a Crashday-el játszottál?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Takimate
ez a játék egyáltalán nem szar..
miért nem írsz jobbat ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

arty
ugyessegi jatek a mario, ez elvileg autoverseny... annak viszont szar 😄

s mivel lesz konkurrencia (a trackmanianak meg nemvolt!) igy ez megy a sullyesztobe egy crashday mellett ...

kb. akkora rohej mint a mashed 😞

Forza.

N.E.O.!!!
Én nem vagyok jós, de ez a játék nem sokkal lesz sikeresebb, mint az elsõ része.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Wing Rockling
Nekem ez akkor is tetszik.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

riska1982
Nem rossz a grafika!!!

A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!

12346
de ha ez ügyességi, akkor miért jó az, hogy magammal "versenyezgetek" meg egy raklapnyi szellemképpel. nem sok kihívást látok benne😊

12346
ahogy elnéztem a múvit, megin átfolynak egymáson az autók, gratula:/ ezt se fogom nyomni. pedig elõször még tetszett is.

M@TriX
szerintem a fizikával és a töréssel nem volt semmi gáz.
Amúgy igen, inkább ügyességi volt, mint autós...
akinek bejött bejött akinek nem nem.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[HUN]PAStheLoD
na ti mennyetek a picsába , ez fõleg egy ÜGYESSÉGI játék volt , mármint az 1. része 😄 és kegyetlenjól el lehet vele szórakozni , fõleg ha felteszed a power - up ot is ami igaz 96mega meg csak ha kijáccod a starforce 3.3-at akkor mûxik , de sztem megéri ;>

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

N.E.O.!!!
Hmmm... Most hogy jobban megnéztem a képeket, míg mindig rondának találom. És csak egy fajta autó van benne? Na húzzanak a készítõk a picsába.

M@TriX
sztem még nem kell leírni, 2005-ig nem a lábukat fogják lógatni...

arty
kit érdekel a gfx, de h multiban a kocsik nem ütközhetnek egymásnak ez már öreg hiba (volt). meg az autok viselkedése.. jaaaj...

nem hiszem h jelentõs változás lesz ez.. crashday azt kész 😉 ez meg a levesbe !

Forza.

Csudri
Az elsõ rész egy lóf@sz volt, de ezek a képek ígéretesek.

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Remélem egyjátékos módban lesznek ellenfelek, mert az egyben én nem találkoztam vele, igaz nem vittem végig.
Wing Rockling
Áhhh... Nézd meg ezeket a képeket ez nagggyon pöpec játék lesz! Na ez már egy érdemes autóverseny! Van egy-két kép ami csúnyácska, de még azért javítanak rajta biztosan 2005-ig. Ez inkább Hot Pursuit 2 hangulatot idéz, amit én nagyon bírok!

Benedekco
kirrály! naggyon kirrály!

Mé há nem?

Shogun
jaja a stunts nagy powa volt annak idejen😊

Mléxem hogy még az elso gépemmel jatszottam vele aminek még fekete-fehér moncsija volt😄

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Minthogyha kép lenne , de az eggyik kocsiba nem látszik az ember , úgy is fognak rajta javítani.
én a stuntsal a '90es évek elején rohadt sokat játszottam, pedig amugy - finoman szólva - nem vagyok autoverseny program rajongó
viszont a pályák építése nagyon megfogott, pl spirált lerakni, majd ugy bemenni a mögötte lévõ alagutba, hogy ne robbanj fel - orákat tudtam ilyenekkel tökölni 😊

szerintem meg az ellenkezoje.

N.E.O.!!!
Hát az elsõ része nagyon híres lehetett, még a nevét sem hallottam. A grafika a képek alapján még a Hot Pursuit 2-t sem nyomja le. De tetszik az, hogy lehet pályát építeni. Amúgy a játék eddigi információi alapján

bld
nem tûnik rossznak

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"