Demkó Zsolt

Még a nyáron megérkezik a Street Racing Syndicate

A Namco az idei E3-on megvillantotta az Eutechnyx fejlesztését, a Street Racing Syndicate-et. Első látásra az Need for Speed Underground másolata, de nézzük meg közelebbről.

Az Eutechnyx 1987 óta fejleszt játékokat PC-re és konzolokra egyaránt. Olyan nevek fűződnek hozzájuk, mint a Le Mans 24 Hours (1999), F1 World Grand Prix 2000 (2001), Big Mutha Truckers (2003). Egyik sem túl kiemelkedő alkotás, de rendes iparos munkák. Jelenleg két játékot fejlesztenek: a Big Mutha Truckers 2. részét és a fent említett Street Racing Syndicate-et.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Street Racing Syndicate elég kalandos fejlesztési utat tudhat magáénak, ugyanis a 3DO volt a kiadója, amíg az szerencsétlenül csődbe nem ment. Ezután került a projekt a Namcóhoz, amely nyáron szeretné PS2, XboX, GC mellett PC-re is kiadni.

Miben hasonlít ez az alkotás az NFSU-ra? Érdemes elnézni a játék hivatalos honlapjáraa és megnézni a videókat vagy esetleg itt a képeket: ugyanazt a vizes aszfaltot láthatjuk mindkét játékban. Nem tudom, miért tetszik ez nekik annyira, biztos a "csili-viliség" miatt, meg talán az éjszaka rendezett versenyek jótékonyan takarják a hibákat. :) De úgy ahogy az NFSU grafikája rendben volt, ezzel sincsen probléma, de mint tudjuk a látvány nem minden.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játékban több mint 49 licencelt sportautó kap helyet, többek között Mazda RX-7, RX-8; Toyota Supra, MR2 Spyder, Celica, Corolla; Subaru WRX, WRX STi; Nissan Skyline GT-R (R34), 350Z; Lexus IS 300; Mitsubishi Evo VIII és az Eclipse. Lesznek hétköznapibb verdák is, mint például az NFSU-ban is előforduló Volkswagen Golf. 15 gyár tuningalkatrészeivel pakolhatjuk majd tele a kiválasztott járművünket, amiket Los Angelesben, Philadelphiában vagy Miamiban is meghajthatunk. Lesznek körversenyek is, amit már az NFSU-ban megismerhettünk, de lesz itt is újdonság.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Cirkálhatunk a városban, és lesznek rendőrök is, akikről még csak annyit tudni, hogy szerepelnek majd a játékban. Van egy videó is róluk, de abból nem sok minden derül ki tudásukat tekintve. Az autók törése is homályos folt, de manapság már alapkövetelmény, és ha nem akkor a Juiced biztos le fogja nyomni, hogy az NFSU2-t ne is említsem.

A játék nagy előnye, hogy augusztus 31-ére ígérik a megjelenését, így beelőzi az őszre ígért két konkurenst, és erős multiplayer támogatást is fog kapni, ami az NFSU "only online" lehetőségét tekintve örömmel tölthet el minket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEOreg3 #28
    ebben a topikban keress rá a starforce szóra és meglátod;)
  • Jagi #27
    Mé' mi van vele?
    [múlt héten szedte le, de még nem próbálta ki]
  • NEOreg3 #26
    lényegtelen, mert tört verzióval az életben nem fogsz tudni játszani:DDD
  • Sleepy Bone #25
    Hello! Mi a gépigény?
  • cicai #24
    Patch
    Sziasztok!
    Tud valaki olyan helyet ahonnan le lehet tölteni petchet a Street legal Racinghez?
    köszi
  • Wing Rockling #23
    Ebben is csillog az út amikor nem is vizes, az basztatja a realitás-érzésemet.
  • N.E.O.!!! #22
    Nem tom ki látta a Big Mutha Truckers első részét, de még egy olyan elbaszott fos játékot nem láttam. Gagyi fizika, grafika, magas gépigény, ráadásul sokszor lefagy. Remélem ezt jobban megcsinálják.
  • Wing Rockling #21
    "Jaj ne nézz már hülyének..." Hát pedig hülye vagyok!
  • Wing Rockling #20
    Igaz, a Juiced-nál tényleg hülyeséget írtam, most hogy megnéztem még ehez képest is alul marad...
    "Alapjában véve nem sokat változott, én azzal értek egyet hogy NFS U1 második kiadás"-Most hogy többet tudok róla inkább azt mondom hogy sokat változott. Az undergound meg az elbaszott részletek miatt inkább csak NFS 6,5 volt, nem 7.. Na mindegy,várjuk az U2-t.
  • N.E.O.!!! #19
    "Alapjában véve nem sokat változott, én azzal értek egyet hogy NFS U1 második kiadás"
    "Az idegesít kib*szottul hogy még mindig szögletes az út széle!!! : ( Na meg hogy még mindig ilyen szar lesz a hangulat!!! : (
    Ide tényleg még egy "Unleashed" kéne! Az volt a legjobb..." "Na nam tom mért van mindenki oda az NFS 7-től, nekem egyáltalán nem tetszett, 3 nap alatt végigvittem, és annyi.
    Abban a tuningolás szarul van megoldva, egyáltalán nem törnek benne a kocsik, na meg az az idióta catch up... És az alapvető hibákat benne két kezemen+lábujjaimon nem tudnám megszámolni.
    Ez a játék majd kenterbe veri az egész NFS sorozatot"(Juiced)

    Ki is írta ezeket?, de te azért nagyon véded. Amúgy én is az Underground 2-re vagyok kíváncsi. A tuning hiába lesz "jobb" nekem az mán túl bonyolult. Az is gondot okoz nekem, hogy a colin 4-ben kavicsos úton melyik kerekekre helyezzem a fékerőt