28
-
#28 ebben a topikban keress rá a starforce szóra és meglátod;) -
#27 Mé' mi van vele?
[múlt héten szedte le, de még nem próbálta ki] -
#26 lényegtelen, mert tört verzióval az életben nem fogsz tudni játszani:DDD -
#25 Hello! Mi a gépigény? -
#24 Patch
Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet ahonnan le lehet tölteni petchet a Street legal Racinghez?
köszi -
Wing Rockling #23 Ebben is csillog az út amikor nem is vizes, az basztatja a realitás-érzésemet. -
#22 Nem tom ki látta a Big Mutha Truckers első részét, de még egy olyan elbaszott fos játékot nem láttam. Gagyi fizika, grafika, magas gépigény, ráadásul sokszor lefagy. Remélem ezt jobban megcsinálják. -
Wing Rockling #21 "Jaj ne nézz már hülyének..." Hát pedig hülye vagyok! -
Wing Rockling #20 Igaz, a Juiced-nál tényleg hülyeséget írtam, most hogy megnéztem még ehez képest is alul marad...
"Alapjában véve nem sokat változott, én azzal értek egyet hogy NFS U1 második kiadás"-Most hogy többet tudok róla inkább azt mondom hogy sokat változott. Az undergound meg az elbaszott részletek miatt inkább csak NFS 6,5 volt, nem 7.. Na mindegy,várjuk az U2-t. -
#19 "Alapjában véve nem sokat változott, én azzal értek egyet hogy NFS U1 második kiadás"
"Az idegesít kib*szottul hogy még mindig szögletes az út széle!!! : ( Na meg hogy még mindig ilyen szar lesz a hangulat!!! : (
Ide tényleg még egy "Unleashed" kéne! Az volt a legjobb..." "Na nam tom mért van mindenki oda az NFS 7-től, nekem egyáltalán nem tetszett, 3 nap alatt végigvittem, és annyi.
Abban a tuningolás szarul van megoldva, egyáltalán nem törnek benne a kocsik, na meg az az idióta catch up... És az alapvető hibákat benne két kezemen+lábujjaimon nem tudnám megszámolni.
Ez a játék majd kenterbe veri az egész NFS sorozatot"(Juiced)
Ki is írta ezeket?, de te azért nagyon véded. Amúgy én is az Underground 2-re vagyok kíváncsi. A tuning hiába lesz "jobb" nekem az mán túl bonyolult. Az is gondot okoz nekem, hogy a colin 4-ben kavicsos úton melyik kerekekre helyezzem a fékerőt -
Wing Rockling #18 Jaj ne nézz már hülyének, szerinted én nem így gondoltam a 70 milliárdot? Csak viszonyítás képp mondtam, hogy az Undergroundba még 35 se volt... Amit te meg fehérszerű izének mondasz az dízájnosabb garázs mint ami ebben van, és ott legalább bejárhatod az egész város tucatnyi üzletét hogy mit tudnak a kocsidra tenni, és nem lineáris a tuning. És amit már mondtam, az hogy minden egyes apró alkatrészt amit megveszel finomhangolhatsz. Ezt az SRS-ben nem teheted majd meg, szal az Eutechnyx inkább az undergroundot másolta le, nem a második részt, valamint az U2-mint azt már sok fejlesztő megemlítette-rajongók kérései alapján készült rajongóknak, ami csak annyit jelent hogy a játék minden részletében kikérdezték az emberek véleményét, és az alapján módosították a cuccokat. Nem is kérdéses hogy az underground 2 majd szarrá alázza az SRS-t. -
#17 Csak elmondanám, hogy a 70 milliárd féle autó a matricák és a színek variációjával jön ki. A vinyilekről nem is beszélve. Pl.: ha van neked egy autód, és annak a hátulsó ablakára az van írva hogy alpine az egy autó. Ha az alpine-t lecseréled nfs-re akkor az már egy második. Ha nem teszel rá matricát akkor az már egy 3. autó. Így könnyű 70 milliárd autót csinálni... Amúgy a tuning rész csak kinézetre jobb, mert garázsban van, míg az U2-ben valami fehérszerű ízében. -
Wing Rockling #16 Jobb mint az NFS:U 2-ben? Nem hiába írják hogy nfs-ben 70 milliárd féle képpen lehet majd összerakni egy kocsit, ráadásul a tuningalkatrészeket abban még finomhangolhatod, beállíthatod.
Chuck Osieja, NFS 2 Executive Producer: "Ha látok egy rivális terméket, amely jobb, mint a sajátom, mindig késztetést érzek annak felülmúlására.Ezért voltam csalódott, amikor megláttam a konkurenciát: vagy totálisan lemásolták az Underground kinézetét, vagy egyszerűen fogtak néhány tuningverdát, bedobták őket a jó öreg játékmódok közé, és már hirdették is, hogy ők is tuningautóversenyt fejlesztenek. Érdekes módon az Underground óta mindenki azt fejleszt, csak épp valymi kevés innovációval..."
-
#15 A tuning rész jobbnak néz ki mint az NFSU2-ben, amúgy ha elémtolják a képeket úgy hirtelenjébe és megkérdezik: "He köcsög, melyik játék ez?" én az NFSU2-t mondtam volna kapásból. Tök ugyanaz. Márpedig nekem nem kell ugyanabból a játékból 3 darab. Hű maradok az EA-hez, és igyekszem az ő játékukat megszerezni. A másik kettő le van szarva. -
Mat #14 Nha látod! Egyébként nem lehordásból mondtam azt amit. :) Szal ha félreértetted volna akkor ne haragudj! :) -
Wing Rockling #13 Nem tom észrevetted-e de nem én vagok az egyetlen aki pont azért írt be mert nem nagyon érdekli.
De attól mert nem érdekel, azért még lehetek rá kíváncsi! Na jó, azért egyszer majd végigviszem -
Mat #12 Ha nem érdekelnének igazán az ilyen stílusú játékok, akkor nem írtál volna ide!! -
Wing Rockling #11 Én szívesebben játszok egy jó kis realisztikus rallys játékkal mint egy ilyen tuningolós arcade baromsággal. Még csak most jönnek be ezek a játékok, és én már most unom ezt a stílust. Attól a rohadt éjszakai NFS:U hangulattól meg rosszul vagyok. -
AtisH #10 "Eutechnyx 1987 óta fejleszt játékokat PC-re és konzolokra"
Ezek a fiúk tudnak valamit, ha már a nyolcavanas évek közepén sejtették, hogy lesznek PC-k meg konzolok. -
Mat #9 Elég valószinű, hogy olyan Arcade stílus lesz mint az NFSU dehát ez kit érdekel? Az igazi NFS rajongóknak sztem ez a játék is nagyon befog jönni! -
Mice #8 én specku örülök ennek mert tetszettek az nfs-es car-ok
egyedül a rendőrökre vagyok kiváncsi mert már nfsu-ban is voltak isdn-esek meg hasonló elvetemültek és akkor most a rendőrök kiknek a gépén fognak futni
lagcop? :)
remélem mint az nfs6ban a trafficcal együtt közelébe se megy a multinak -
#7 Nálam még mindig a Street Rod és a Street Legal a nagy kedvenc. -
#6 amugy ez a game is tök arcade nek tűnik, szimulátorokat mostanában nem csinálnak.. ehhe nem is kell, ott a GT4, vagy a Forza ha az télleg olyan kirr lesz..
Télleg az a szar ebben a SRS ben hogy a kocsik is ugyanazok mint a NFSU ban.. -
ge3lan #5 Remélem a tuningra (is) nagyobb hangsúlyt fektetnek majd.A Street Rod-ban komolyabb volt.
Ja és az NFSU közel sem szimulátor -
#4 hah, már unod? mi lesz később? mindenki tuningos autós gammát fejleszt, nem vetted észre?
most elkezdődik a rivalizáció, nyitóként jó volt az NFSU
(ok tom nem ő a nyitó, volt régen Street Rod, stb, de ebben a generációban)
Aztán meglátjuk ki csinál jobbat.. most van vagy 3-4 autós gamma ami erre megy rá..
És eközül csak egy a SRS.. -
#3 ha tényleg lenne vmi tuningnak nevezhető ezekben a játékokban, akkor ok. de az, hogy racsingolok, lesz pénzem és veszek vmit, ami növeli a sebességemet 2 egységgel, ez lol. az sl féle tuningot kéne fejleszteni. abban legalább lehet matatni. -
#2 sajna nincs igazad... ez a tuning korszak meg most kezdodott el... unalmas??? meg magyarazkosni sincs sok kedvem.. a lenyeg hogy az nfsu elegge kezdetleges tuningjatek.. eszmeletlen sok lehetoseg maradt ki belole... szimulator???? remelem ezzel csak gunyolodtal:))
talan majd a Juiced... annak van fizikaja -
#1 Kár hogy semmi fatázia nincs benne...
Ha vki emléxik még a Street Road (SR) nevű kis gamára...
Na azzal máig szivesebben játszanék mint ezzel a 20. éjszakai szimulátorral...ez tök uncsi srácok, rá kéne már jönni erre!