Dojcsák Dániel

Jön a Knight Rider 2

A Davilex Games bejelentette, hogy már dolgozik a Knight Rider sorozat következő részén, mely 2004 végén fog megjelenni PS2-re és PC-re.

A Davilex Games tájékoztatása szerint már komoly munkálatok folynak a Knight Rider 2 háza táján. A 80-as évek TV sorozatán alapuló játék első része tavaly jelent meg, és több, mint 170,000 példányt adtak el belőle Európa szerte. "Nagyon izgalmas dolog fejleszteni és kiadni a Knight Rider játékadaptációját" - mondta Rogier Avis, a Davilex Games vezetője. "Az első verzió sikeres volt és logikus lépés ezek után, hogy folytassuk. Az első résszel kapcsolatban meghallgattuk a játékosok véleményét és a fejlesztést abba az irányba toltuk el, amit a számos javaslatból sikerült leszűrnünk."

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az üldözés, verseny és felfedezés mellett számos fejtörő is helyet kapott a Knight Riderben. A folytatás további két játék módot fog tartalmazni, mégpedig a harci és a minijáték módot. A KITT harci módban a játékosoknak robotokkal, páncélozott járművekkel és Michael Knight gonosz ikertestvérével kell megküzdeniük, míg a minijátékok a Knight Rider 2-ben céllövöldét, rally pályát és egyéb érdekes dolgokat vonultatnak fel.

Az egyjátékos küldetéseken belül újdonságként jelenik majd meg az osztott képernyős mód, ahol két játékos játszhat együtt, bár még nem letisztázott, hogy ez kooperatív, verseny, vagy mindkettő lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dinka2 #37
    Kitudja mit kell csinálni a robotok után?
  • eu föld #36
    Szerintem jó játék
  • Ákos23 #35
    nekem tetszik
  • tomy #34
    Hello DJ Skyline lécci mondj egy címet,honnan töltötted le a full verrziót!?
  • zsilka péter #33
    szia DJ Skyline még anno honnan töltötted le a Knight Rider 2 Full Verziót?
    mondassz egy honlapot
    KÖSZI
  • DJ Skyline #32
    hát...másfél óra alatt végigvittem...uncsi volt,monoton,fos...
    rakéták elől menekülni,meg robotokat lövöldözni...áhhh...vége meg ugyanaz mint az egynek...KARR-t kinyírjuk aztán szevasz
    kár volt a sávszélességért amíg lejött meg a CD-ért amire kirítam!
  • N.E.O.!!! #31
    szar lesz mint az első része, a sorozat hanulatát nem fogja tudni visszaadni
  • Wing Rockling #30
    Ahoz hogy csináljanak 2. részt tényleg sokat el kellett hogy tudjanak adni, mert minek kezdtek volna bele egy bukott dolog folytatásába? Mellesleg ezt a játékot a neve adja el, és túl sokan vesznek olyan játékot amiről még csak képet (vagy képet se) láttak
  • DJ Skyline #21
    nem csodálom....nem a Davilexnek vagy kinek kellett volna elvállani hanem inkább a Codemastersenk,vagy az EA gamesnek!!!
  • Cat #19
    ha csinálnak második részt belőle, biztos hogy eladások tekintetében sikeres volt! és csak ez számit
    nézd meg a beyond good and evilt, végignyomtam, iszonyat kurvajó game, csak jót irtak rola mindenhol, mégse teljesülnek a várakozások, igy dobják a második részt :(((