37
-
dinka2 #37 Kitudja mit kell csinálni a robotok után? -
eu föld #36 Szerintem jó játék -
#35 nekem tetszik
-
tomy #34 Hello DJ Skyline lécci mondj egy címet,honnan töltötted le a full verrziót!? -
zsilka péter #33 szia DJ Skyline még anno honnan töltötted le a Knight Rider 2 Full Verziót?
mondassz egy honlapot
KÖSZI -
#32 hát...másfél óra alatt végigvittem...uncsi volt,monoton,fos...
rakéták elől menekülni,meg robotokat lövöldözni...áhhh...vége meg ugyanaz mint az egynek...KARR-t kinyírjuk aztán szevasz
kár volt a sávszélességért amíg lejött meg a CD-ért amire kirítam! -
#31 szar lesz mint az első része, a sorozat hanulatát nem fogja tudni visszaadni -
Wing Rockling #30 Ahoz hogy csináljanak 2. részt tényleg sokat el kellett hogy tudjanak adni, mert minek kezdtek volna bele egy bukott dolog folytatásába? Mellesleg ezt a játékot a neve adja el, és túl sokan vesznek olyan játékot amiről még csak képet (vagy képet se) láttak -
#21 nem csodálom....nem a Davilexnek vagy kinek kellett volna elvállani hanem inkább a Codemastersenk,vagy az EA gamesnek!!! -
Cat #19 ha csinálnak második részt belőle, biztos hogy eladások tekintetében sikeres volt! és csak ez számit
nézd meg a beyond good and evilt, végignyomtam, iszonyat kurvajó game, csak jót irtak rola mindenhol, mégse teljesülnek a várakozások, igy dobják a második részt :((( -
#18 igen....de az is csak 1 oldal volt,és annyira leértékelte amennyire csak lehetett!ez volt a Gamestar! -
#17 Volt olyan magazin, ami méltónak találta, hogy papírt és nyomdafestéket pazaroljon rá? :) -
#16 hát én már a demó pályát extra monotonnaktaláltam az Knight 1-ben...amikor a sivatagban mentél a helikopterrel...semmi nem történt csak jött két fa..néhány lakókocsi,meg 2 alagút...ja meg hogy nehezítsük a dolgot egy kissebb ugrató amit még állóhelyből is át lehet ugratni! -
Runo #14 Hát csak 1et tudok veletek érteni.....Nem tudom honnét szedte a cikk írója a fenti dolgokat, de a játék nem lépte túl nagyon a gépemen a "kipróbálhatósági idő" limitjét :p -
#12 knight rider jó vót még anno. de ez a game kaki vót enyhén szólva. remélem a kettőt feltúrbózzáke lég rendesen. meg mondjuk ami zavart hogy KITT belülről nem KITT volt. hanem teljesen más... meg ilyen szépség hibák.. :) -
#11 Knighr Rider Rulez!
Knighr Rider Team Nagyon rossssssz!
Game: Nagyon gyenge. (irányíthatóság, játékélmény)
-
#7 Biztos nagy sikerű játék volt, most hallok róla először... -
#6 A hírhez csak annyit, hogy az első rész "picit" csúnyácska volt, remélem a kettő versenyképesebb graf-fal lesz megáldva. Talán a játékidőnek sem kb. 5 órának kell lennie. Talán lehetne kicsit nehezebb is, mint az előd.
-
#5 Ezek a képek az első részből vannak! -
#4 Ez tényleg eléggé döbbenetes. A grafika jó 3-4 évvel ezelötti szinvonalon van, még arra sem áldoznak, hogy pl. a teherautó króm alkatrészein tükröződések legyenek, pedig ilyet már 2002-ben is láttunk! -
#3 "Az első verzió sikeres volt és logikus lépés ezek után, hogy folytassuk." Ekkora faszságot írni... -
#2 hogy adhatnak ki ilyen gamma-t 2004-ben?? hogy néz ez ki?NFS3 nak jobb wolt a grafikaja pedig az már 1 2 3 ...sok éves