Dojcsák Dániel

Warcraft III kiegészítő kiegészítője

Hamarosan megjelenik a Warcraft III: Frozen Throne legújabb javítása, amely nem csak pici módosításokat, hanem a kiegészítőben található küldetések folytatását is tartalmazza.

A Blizzard új 1.13 patch-ének jelenleg már a beta tesztelése folyik, amelyben a szokásos hibajavítás és erő kiegyensúlyozás mellett a Frozen Throne-ból kimaradt orc kampány hiányzó részei is helyet kapnak.

A legutolsó Diablo II patch befejezése után a Blizzardos fiúk ráhajtottak a Warcraft vonalra is, és egy Battle.neten közzétett üzenet szerint a v1.13-as javítás a beta tesztelés végső stádiumába ért és elérhetővé válik mindenki számára heteken belül.


Az orc kampány végső két fejezetén küzdhetik magukat végig a játékosok és számos már létező térképet újítanak fel a készítők a játékosok visszajelzései és igényei alapján. A pályaszerkesztő is új funkciókkal bővül majd és egy teljesen új eszköz segít a pályák testreszabásában.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!


A javítás letölthető lesz weben keresztül is, de a battle.net játékosok a verzióváltást követően a következő belépéskor automatikusan megkapják a megszokott módon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • viktor1995 2 #5
    valaki leírhatná miről van szó
  • \'Coldfire\' #3
    remelhetoleg ugyanolyan jo lesz a kiegeszito kiegeszitoje mint maga a warcraft
  • Darth Sith #2
    hát eddig a blizzardos arcok nem csináltak szart, valszeg ez sem lesz az! :D