Dojcsák Dániel

Aranyon a Counter Strike utódja, a Condition Zero

A fejlesztőcsapat-váltás kérdéseinek magyarázata mellett a Valve megerősítette, hogy a Condition Zero aranylemezre került.

Mivel már lassan a dolgok nem lehetnek zűrösebbek a Valve házatáján, végre valami letisztázódni látszik náluk, éppen az igen sokat késett egyjátékos részt tartalmazó Condition Zeróval kapcsolatban.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Nemrégiben ugyan már bejelentették, hogy aranyra kerül hamarosan a játék, de a rákövetkező hétvégén kiderül, hogy egy új csapat, a Turtle Rock Studios veszi át a játék fejlesztését a Ritual Entertainmenttől a játék befejeztéig. Ez a tény jónéhány kérdést felvet. Mégpedig pontosan mikor adta át a fejlesztést a Ritual a Turtle Rocknak? Miért küldte el a Valve a Ritualt? Mikor fog valójában megjelenni a játék? Ha megjelenik, mennyi lesz a végleges verzióból Ritual alkotás és mennyi Turtle Rock?

A sajtó képviselői próbálták megkapni ezekre a kérdésekre a választ, de a Ritual részéről csend honolt, a Turtle Rock vezetője szűkszavúan és tartalmatlanul nyilatkozott. Végül a Half Life 2 botrány miatt bebetonozott Valve dugta ki a fejét először és nyilatkozott érdemben Doug Lombardi, marketing igazgató.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Elmondása szerint 4-5 hónappal ezelőtt a belső tesztek és korai sajtóértékelések alapján kiderült, hogy változtatások szükségesek, hogy igazi high-tech élményt nyújtson a CZ. A Turtle Rock ekkor jött képbe, hiszen egy igazán érdekes botra volt a játéknak szüksége, Michael Booth, a Turtle Rock vezetője pedig már több mint egy éve egy boton dolgozott.

A végleges játékban tehát a Turtle Rock csapat a hivatalos CS botot hozta létre, megadta a design végső formáját és összehangolta ezeket, illetve megírták a hiányzó kódrészleteket.

Szó ami szó, a legnagyobb kérdés mindezek közül meg van válaszolva: Lombardi tisztán, érthetően megmondta 'Arany', ami azt jelenti, hogy tartani tudják a november 18-i kiadási dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szoltan #13
    szintén ez a problémám!
  • Doby22 #12
    counter.strike.condition.zero.cd2.proper-nliso
    counter_strike_condition_zero.cd1-vengeance

    Ezt ogy lehet telepíteni?
    tudja vki?
    Mert nekem nem sikerül feltenni a 2Cd-t,nem fogadja el.
    Mi lehet vele?
  • aDannyBoy #6
    czben is van multi
  • aDannyBoy #1
    Nah wow :) HL 2 is johetne mar lassan lassan...
    Masik forumban vki felvetette, hogy lehet onbetoresrol, marketingrol, es burkolt idohuzasrol van szo... vicces lenne :) de meglepo