Spencer

A CounterStrike és a kábítószer

Nemrég tudósítottunk a halálesetről, amely egy nonstop CounterStrike meccs közben történt Thaiföldön. A rendőrségi nyomozás fényt derített rá, hogy a fiatalok rendszeresen kábítószert fogyasztottak.

A 22 éves thaiföldi fiatalember szívinfarktusban halt meg, miután egész éjen át tartó CounterStrike meccsen vett részt egy Chiang Mai székhelyű internetkávézóban.

Pár órája egy angol nyelvű helyi lap rendőrségi információk alapján az ügy egyéb részleteit kiderítette. A 24 órán át nyitva tartó chiang mai-i internetkávézóban és játékteremben - ahol az eset történt - amphetaminszármazékot mutattak ki az ivóvízben és az üdítőitalokban. A kábítószert vélhetően azért csempészték az italokba, hogy a fiatalok többet játszanak és ezáltal több pénzt hagyjanak a szórakozóhelyen.

A rendőrség egyelőre senkit sem tartóztatott le az inkriminált kávézóban. A szakértők megállapították, hogy a CounterStrike - amelyet az áldozat is játszott halála pillanatában - hosszan tartó izgalmi állapotot idéz elő a játékos szervezetében, amely esetleges kábítószer fogyasztás és fáradtság hatására halálhoz is vezethet.


CS függőség: halálos lehet?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Remetix #36
    EnfiladE: hehe, irjunk Verantnak, hogy a hosszu spawn ido bizonyos szornyeknel, vagy a tul ritkan dobott targyak veszelyesek a jatekosok egeszsegere. Ott van peldanak a CS...
  • Mad Guy #34
    Főleg, ha élesben menne :)
  • ByP #32
    Egyszer úgy is meg kell halni..
  • Csibe #30
    egy jó film is felfokozott izgalmi állapotot okozhat... erről ennyit
  • Csibe #29
    de butaság... a prüdek már nem tudnak mit kitalálni. Ilyen erővel az is halált okoz, hogy beszedem otthon az amphetamin adagomat, és hupikék törpikéket hallgatva ugrálok...
  • TnS #28
    Ti tenyleg ilyen primitivek vagytok, vagy csak nem tudtok olvasni ? Gyengebbek kedveert: a hir arrol szolt, hogy az internet kavezo tulajdonosa tett az uditokbe amphetamint. Magyarul o a felelos a srac halalaert. Ez eleg kemeny nem ? Elmesz valahova, hogy jatszal egyet, jol erezd magad, es onhibadon kivul meghalsz !
  • KBB #16
    Na kb tényleg ez a helyzet, nem hiszem, hogy nem történik ilyen a világ egyéb részében sem, gondolok itt akár magyarországról. Itt is rengeteg non stop CS party megy, és nem hiszem, hogy a game-től halt volna meg az a srác, lehet hogy beszívott, vagy amúgy is szívelégtelensége volt, de nem a game, az fix. Gondoljunk csak bele, eddig is voltak ilyen game-ek, ott a Q3, vagy még visszább nyúlva a Q1, nem igaz, hogy azok kevesebb "adrenalint" pumpáltak volna az ereidbe, és ezekből is voltak non stop versenyek, pl earth-quake....

    ehh

    by kbb
  • Dikkma #15
    Áhh, lámák vagytok.
  • CAD #14
    2 hirrel ezelott kb ugan errol volt szo, mas koritesben... jolvan joez!