Mortimer

Online Blizzard játék

A hét közepén a külföldi szájtokon megindultak a találgatások mi lesz az új Blizzard játék, és végre kiderült: az Európai Kereskedelmi Vásáron a Blizzard Entertainment bejelentette a World of Warcraft elnevezésű online multiplayer szerepjátékot, mely a Warcraft univerzumában játszódik.

Klikk ide! Klikk ide!

A Warcraft Világa elnevezésű 3D online játékban egyszerre többezer játékos kalandozhat, felfedezve a már más perspektívából ismert földeket, csatamezőket és a legendás univerzum hőseit. Ezen kívűl természetesen eddig soha nem látott területek és ellenfelek is borzolják a játékosok kedélyét. A World of Warcraft négy évvel a Warcraft III: Reign of Chaos után játszodik Azeroth lerombolt világán. Ahogy a különböző fajok elkezdik újraépíteni birodalmaikat, új ősi veszélyek tűnnek fel.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

"A World of Warcraft jelenleg a legnagyobb vállalkozásunk" - nyilatkozta Mike Morhaime, a Blizzard Entertainment elnöke és társalapítója. "Főként a Warcraft univerzumának kiszélesítésén dolgozunk, a játékosoknak eddig soha nem tapasztalt online játéklehetőségeket akarunk nyújtani."

Az akcióközpontú harcrendszer izgalmas, ádáz csatákra nyújt lehetőséget több ellenféllel egyszerre, miközben minimalizálja a csaták közti szünetet, hogy a játékos mozgásban maradhasson. A részletesen kidolgozott történet és kalandrendszer, valamint a folyamatosan bővített világ a sajtóközlemény szerint végig le fogja kötni a játékosokat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A teljesen egyéníesíthető karakterosztályok, újszerű fajok és a többezer fegyver révén a teljesen kezdő, és a hard-core játékosok is megtalálhatják a számításukat. A világ támogatni fogja a legújabb grafikai hardvereket és képes szimultán kezelni többezer játékost.

A Warcraft 1994-es megjelenése óta 5 millió példányban kelt el, melyet a Warcraft: Orcs and Humans és a Warcraft II: Tides of Darkness követett, mindegyik számos díjjal büszkélkedhet. A sorozatot a Warcraft III: Reign of Chaos fogja folytatni 2002-ben.

Az előzetes videók letölthetők: Mozi (46 MByte), Játékmenet (64 MByte).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • grizzly21 #23
  :)
 • takysoft #22
  azóta megjelent, siker lett, stb
 • Rincewind #15
  Grafika rendben! ok
  De a dio2 körüli botrányok után én már nem bízom a Blizzardban. Arról nem is beszélve, hogy igencsak nagyot kell alkotniuk, ha talpon akarnak mmaradni az MMORPG piacon. Ugyanis kissé túltelítettség van...
  Én még mindig azt mondom, hogy SWgalaxies ugyanis azt a Verant (Everquest) és az Ultima Online készítoi fejlesztik! Szóval ott akkora tapasztalat gyult össze, hogy maximálisan ki tudják elégíteni a játékosok igényeit!
  Arról nem is beszélve, hogy itt én még semmilyen konkrétummal nem találkoztam...
  De, ha valami nagy Blizzard fan most elkezdene leugatni, elotte gondoljon arra mi volt a Battle.Net-en akkor mikor a Dio2 kijött... Na azóta én nem bízom a Blizzardban.
 • Gabo #14
  Hmm... Ez még akár jó is lehet. ;)
 • CAD #11
  SW: Galaxies teljesen mas korba jatszodik majd, meg erre meg boven kellesz varni, 2002 karacsony, 2003 elso felevig. Kar hogy fizetos lesz, dehat ez a szukseges rosz :((

  WLG: Linux ala? - maradj inkabb apachnal.

  Ja, es ha ez nem eleg (hisz ez lenyegeben a szukszavu hivatalos blizzard nyilatkozat az ECTSrol) - akkor a WarCraft3.hu-n olvasgathatsz...
 • I.C.ram #10
  hat lehet hogy kiralyabb lesz mint az SW galaxis :)) csak szerintem ugy 2049-ben szamithatunk ra kb! :))
 • Lacc #7
  Én egy starcraft világot jobban szerettem volna. Na mind1, enegem is valszeg le fog kötni a SW: Galaxies ;D.
 • Rincewind #5
  Szép meg jó meg minden, csak, hát engem nagyon le fog kötni a Star Wars galaxies, úgyhogy erre már biztos nem marad idom :))