36
-
Remetix #36 EnfiladE: hehe, irjunk Verantnak, hogy a hosszu spawn ido bizonyos szornyeknel, vagy a tul ritkan dobott targyak veszelyesek a jatekosok egeszsegere. Ott van peldanak a CS... -
#34 Főleg, ha élesben menne :) -
#32 Egyszer úgy is meg kell halni.. -
Csibe #30 egy jó film is felfokozott izgalmi állapotot okozhat... erről ennyit -
Csibe #29 de butaság... a prüdek már nem tudnak mit kitalálni. Ilyen erővel az is halált okoz, hogy beszedem otthon az amphetamin adagomat, és hupikék törpikéket hallgatva ugrálok... -
TnS #28 Ti tenyleg ilyen primitivek vagytok, vagy csak nem tudtok olvasni ? Gyengebbek kedveert: a hir arrol szolt, hogy az internet kavezo tulajdonosa tett az uditokbe amphetamint. Magyarul o a felelos a srac halalaert. Ez eleg kemeny nem ? Elmesz valahova, hogy jatszal egyet, jol erezd magad, es onhibadon kivul meghalsz ! -
#27 Csodalkozni fox, de van ahol betiltottak, van ahol csak egyes reszeit... -
#16 Na kb tényleg ez a helyzet, nem hiszem, hogy nem történik ilyen a világ egyéb részében sem, gondolok itt akár magyarországról. Itt is rengeteg non stop CS party megy, és nem hiszem, hogy a game-től halt volna meg az a srác, lehet hogy beszívott, vagy amúgy is szívelégtelensége volt, de nem a game, az fix. Gondoljunk csak bele, eddig is voltak ilyen game-ek, ott a Q3, vagy még visszább nyúlva a Q1, nem igaz, hogy azok kevesebb "adrenalint" pumpáltak volna az ereidbe, és ezekből is voltak non stop versenyek, pl earth-quake....
ehh
by kbb -
#15 Áhh, lámák vagytok. -
#14 2 hirrel ezelott kb ugan errol volt szo, mas koritesben... jolvan joez! -
#13 kurva jó.
tiszta TV2....
a csirke, ami átment az úton. Véres képek a baromfiról, aki nem bírt magával.
Csirke, Vér, Úttest.
Ez a média, és a számtech-hírek.
A rendőrség házkutiival foglalkozna a sajtó.
Főleg a magyar.
Merthogy máshol illen nincsen ám! -
Bhunter #10 ne drogozz miközben cs-ozol. -
#9 Én már régóta függő vagyok :) -
#7 Kép: mi lehet a dobozokban? Mintha tehén mintájuk lenne... lehet hogy azokba van a kábszer? :) -
ixyon #6 :)
aki a csét be akarja tiltani, azt én ölöm meg -
#2 jaj...