Gyurkity Péter

Játékokat és kiegészítőket jelentett be a Paradox

A listán jól ismert nevek és új jövevények is felbukkannak, így lesz miből válogatni.

A Paradox Interactive régi motorosnak számít a játékok területén belül, viszonylag sokan szeretik a cég stratégiai alkotásait, ezek mellett azonban számos másik fejlesztés is megjelent már a piacon. Most ismét több új megoldással csábítják a felhasználókat, ezek többsége még március folyamán elérhetővé válik.

A napokban közzétett hivatalos bejelentésben egyebek mellett a Cities: Skylines 2, valamint a The Lamplighters League címekről, azok közelgő megjelenéséről számolnak be, bár ezekről már korábban említést tettek. Ezek sorrendben a városépítős, illetve a taktikai játékok sorát bővítik, eközben azonban egy friss teaser is megjelent az oldalon, amely alább beágyazva szintén megtekinthető. Ez utóbbi már a Life By You névre hallgató játékot, annak főbb jellemzőit villantja fel nekünk, mégpedig a házon belül is új szereplőnek számító Paradox Tectonic fejlesztői csapat jóvoltából. Érdekesség, hogy ezt a Second Life korábbi első embere vezeti, aki annak idején a The Sims-vonal fejlesztéséért is felelős volt, még az EA berkein belül.


A cég eközben egyszerre 3 nagy kiegészítőn is dolgozik, ezek a Crusader Kings III: Tours and Tournaments, a Europa Universalis IV: Domination, valamint a Surviving the Aftermath: Rebirth névre hallgatnak. Értelemszerűen a fenti 3 játékot toldják ezzel meg további funkciókkal és javításokkal, a Domination például a nagyobb hatalmak esetében tesz elérhetővé újabb lehetséges pályákat és opciókat, bár néhány kisebb szereplő (lásd Poroszország) sem marad ki ebből. A Paradox Arc ezzel egy időben két új játékról rántja le a leplet, ezek már a Mechabellum és a Knights of Pen & Paper 3 nevet kapták meg, május és márciusi megjelenéssel.

A Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 kapcsán ezúttal sem kaptunk további információkat, nagyon úgy tűnik, hogy nem gondolták meg magukat, vagyis a játék már nem fog megjelenni a piacon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!