Gyurkity Péter

Az Xbox Elite 2-vezérlők is egyedire szabhatók

A Microsoft ezen új kontrollereket is bevonta a programba, így számos elemet módosíthatunk.

A redmondi cég játékplatformja esetében nemrég számoltunk be arról, hogy egy frissítés révén már képeken keresztül is elindíthatjuk játékainkat, eközben azonban a gyártó az Elite Series 2 családba tartozó vezérlőkről is lerántotta a leplet. Most ez utóbbiakat vonták be a meglévő programba, így megvalósítható az új kütyük egyedire szabása.

A hivatalos közleményben arról olvashatunk, hogy a régebbi példányok mellett már az új Elite Series 2 példányai is átalakíthatók, kedvünk szerint módosíthatók, mégpedig az Xbox Design Lab jóvoltából, amely hosszú ideje tette ezt lehetővé számos egyéb megoldás esetében. A lépés eredményeként tulajdonképpen minden elemet kicserélhetünk, pontosabban egyedire szabhatunk, kivéve magát a markolatot, amely nem került be ebbe a körbe – ez utóbbi viszont gumírozott kivitelével az eddiginél jobb, stabilabb fogást biztosít számunkra, vagyis némi előrelépést ezen a téren is láthatunk.


A hangsúly a különböző színeken van, ezek közül válogathatunk, de még az alapértelmezett D-Pad is lecserélhető egy, a régebbi dizájnra hajazó változattal, miközben a thumbstick és a többi komponens is bekerül a szerkeszthető elemek körébe. Ahogy az eredetileg bemutatott példányok, az egyedire szabott darabok is ugyanazon előnyöket kínálják, ezek között a gyorsabb tüzelést lehetővé tévő trigger lock, a már említett gumírozott markolat, valamint a beépített akkumulátor jelenik meg, ez utóbbi akár 40 órás üzemidőt biztosítva a játékosoknak. A kütyüket az Xbox Series X és S, valamint az Xbox One konzolokon, a PC-ken, illetve a különböző hordozható készülékeken vethetjük be.

A hivatalos ár 150 dollártól indul, meglátjuk, mekkora érdeklődés lesz ezen új példányokra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!