Gyurkity Péter

4 játékkal bővül az Apple Arcade

Ezek közül 3 exkluzív ajánlatként érkezik, a negyedik pedig egy kibővített változat.

Az Apple játékplatformjáról nem túl gyakran írunk ezekben az hónapokban, legutóbb tavaly említettük meg azt, akkor is a Netflix hasonló szolgáltatásának várható megjelenése kapcsán, amely időközben meg is valósult. Most a cég jelezte, hogy 4 további alkotás válik elérhetővé a kínálatban, ezeken futunk gyorsan végig, hogy lássuk, mivel kedveskednek a felhasználóknak.

Május legvégén vált ismertté, hogy ebben a hónapban pontosan mely alkotások kerülnek be a katalógusba, ezek közül az első pedig a Frogger and the Rumbling Ruins lesz, amely az úgynevezett Arcade Originals kategóriát erősíti, vagyis exkluzív ajánlatként bukkan fel, június 3-án. A háromdimenziós puzzle keretein belül kereken 100 szinten kell átverekednünk magunkat, pontosabban a Frogger névre hallgató főhőst irányítva, tulajdonképpen az eredeti játék, a Frogger in Toy Town folytatásában. A következő fejlesztés az igencsak népszerű japán vonalat erősíti, ezúttal a Cooking Mama: Cuisine! néven, ismét a különböző receptek megismerésével és azok tökéletes megvalósításával, a hozzávalók kiválasztásával, azok megfelelő kombinálásával, majd pedig magával a főzéssel. A megjelenés ebben az esetben június 17-én esedékes.


A harmadik, és egyben utolsó exkluzív jövevény az Air Twister nevet kapta meg, ez már a hónap végén, június 24-én válik csak elérhetővé. A lövöldözős játék a szintén japán Shenmue-sorozat alkotója, Yu Suzuki, jóvoltából készült el, ez könnyed szórakozást ígér, művészi dizájnnal, amely legalább olyan fontos, mint maga a játékmenet. A másik kategóriában Jigsaw Puzzle+ jelenik meg egyedüli érkezőként, már június 10-én, ez ugyanis nem exkluzív ajánlat lesz, hanem az eredeti játék kibővített, javított változata. A gyűjtők számára mindenképpen érdekes lesz a fejlesztés, hiszen ezúttal is a jól ismert nevek bukkannak majd abban fel.

Az eredetileg 2019-ben elérhetővé vált Apple Arcade a cég szoftverének legalább 13-as verzióját futtató készülékeken kipróbálható, az alkalmazásokon belüli vásárlásokkal és reklámokkal. A platform már szintén egyre nagyobb szerepet játszik a bevételek növelésében, a szoftveres oldalt erősítve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #1
    Szerintem érdemesebb venni egy razer kishi vagy gamesir x2 szintű gamepadot mobilhoz, behúzni az epic game store ingyen játékait, aztán lehet telefonon játszani ha van jó wifi vagy korlátlan 5G.

    "A Shenmue sorozat alkotójától" Redream dreamcast emulátorban androidon tökéletesen fut a két Shenmue (munkahelyen azokban az órákban amikor épp nincs senki, valahogy jobbak tűnik mint a mobilra megírt lövölde, hiába mobilra ő sem akar normális címet kiadni.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2022.06.07. 07:30:45