Ötvös Tibor

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans

Magyarul is elérhető már a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans, melyet mindenkinek érdemes kipróbálni - különben dühbe jövünk.

A Steam Korai Hozzáférés keretében már elérhető a közösségi finanszírozásból összehozott Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans, mely pont azt kínálja, amit a neve is mond: felhőtlen szórakozást a két színész főszereplésével. Az olasz Trinity Team (akikkel hamarosan megjelenik nagy interjúnk is, melyet az országban egyedül csak itt olvashattok majd) projektjére közel 7 ezer adakozó dobta össze a szükséges fejlesztési összeget és nagyjából két éves munka után jelent meg a korai változata a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans címet kapott alkotásnak.

A program a Steam oldalán jelen pillanatban 97 százalékos pozitív értékeléssel rendelkezik, ami nem is meglepő, hiszen az olaszok nagyon elkapták a színészek filmjeinek hangulatát. A játék egy igazi retro-bomba, hiszen a grafika is elég egyszerű, a pályákon balról jobbra haladva kell az ellent leverni és nagyjából ennyi. A ko-op játékban Bud és Terence irányítását vehetjük át és természetesen előbbi az tiszta erő, míg utóbbi akrobatikus képességei segítségével különböző magaslatokba is eljuthat. Ha egyedül játszunk, akkor az MI veszi át az irányítást a másik karakter felett, de ne aggódjunk: időnként még jobban küzd nálunk is.


Mindössze két negatívum jut eszembe hirtelen. Az első a játék rövidsége; egy alapismeretekkel rendelkező játékos is maximum 3 óra alatt végig tudja vinni a programot. A másik pedig az autóverseny, ami azért elég izzasztóra sikeredett és bizony hamar dühbe jöhetünk tőle - de elég egy puffin és már meg is kaptuk a mindent lebíró akaratot a teljesítéséhez. Nem is nagyon szaporítanám a szót tovább, a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans minden hazai rajongónak ajánlott (főleg, hogy magyarul is elérhető) és remélhetőleg lesz még folytatása is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ReszegKoldus #2
    "a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans minden hazai rajongónak ajánlott "

    Egyetértek. Jó lett.
  • Kelta #1
    hehe