Ötvös Tibor

Far Cry 5 - minden amit eddig tudunk

A Ubisoft leleplezte a Far Cry ötödik részét, mely jövő év február 27-én jelenik meg. Egy frissen kinevezett seriffet alakítunk benne, akinek egy őrült szektával gyűlik meg a baja.

Egy ideje hallani már különböző pletykákat a Far Cry széria új része kapcsán és legutóbb még a western-vonal esetleges megjelenése miatt örvendeztek a rajongók. A héten azonban a csapat elárulta, hogy az ötödik fejezet a modern korban játszódik és tegnap hivatalosan is bemutatták a részt. A látottak alapján érdekes lesz a közeg, bár személyes véleményem szerint a vadnyugat nagyobb közösséget vonzott volna be. Mindegy, lássuk mit kínál a február 27-én megjelenő Far Cry 5.


Aki látta már az első képet, az rögtön kitalálta, hogy bizony különböző járműveket is vezethetünk ismét, és ezek közé egy hidroplán is bekerült. Hope County ugyanis csak és kizárólag légi úton közelíthető meg és ezért égető szükségünk lesz a gépre. Még szerencse, hogy a helyi kis "légitársaság" tulajdonosa, Nick Rye a korábban említett lázadók közé tartozik. Ráadásul a három lázadó karakter egyike csatlakozik is hozzánk, hiszen az egész sztorit ko-op módban is letudhatjuk.


A széria történetében első alkalommal nem egy előre kialakított karaktert kapunk a kezeink közé, hanem a játék elején mi alkothatjuk meg a főhőst. A grafikát még nem minősíteném, hiszen eddig magát a játékmenetet nem láthattuk, ám a lenti jelenetek elvileg a játék grafikus motorjával készültek. Mindenesetre érdekesnek tűnik az a szektás vonal így várjuk az E3-at, ahol majd pár harcot is vívhatunk a játék világában.




Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Katalizátor #3
    Grafikával mindig is odabasztak a FC-k. A gond az, hogy csak azzal basznak oda. FC 3 óta ugyanaz megy, és ahogy elnézem, fog is. AC-nél ugyanaz a szitu.
    Ubisoft jócskán felhízott, de ha pár éven nelül nem mutat újat, könnyen bekrepálhat.
    Az a baj, hogy még mindig sokan azt hiszik, hogy a videójáték- meg a mozipiac ugyanúgy működik és sokáig lehet ugyanazt a tőgyet fejni (lásd Marvel), pedig gamerlanden gyorsabban kopnak a dolgok...
  • Jawarider #2
    Ne b.sszatok h. ilyen grafika lesz :)