Ötvös Tibor

Hű marad a barbár világhoz a Conan Exiles


Kellően brutális lesz a Conan Exiles világa és persze nem nélkülözzük majd az erotikát sem a programból.

A Funcom a héten jelentette be, hogy a nyáron jelenik meg a Conan Exiles, mely a népszerű franchise-t bújtatja ismét egy MMO köntösébe. A csapatnak van már bőven tapasztalata a témában és Conan-sorozatban, hiszen az Age of Conan a mai napig elég sok ember kedvenc MMO-ja. Éppen ezért nagyon bízunk abban, hogy a Funcom ismét egy kellemes és kellően brutális, a Conan, a barbár világába remekül illeszkedő játékot rak le az asztalra a nyáron.

Az IGN-nek adott < href="http://www.ign.com/articles/2016/01/29/more-details-about-conan-exiles-game-revealed" target="new">interjúban a csapat egyik vezetője, Joel Bylos érdekesé részleteket áruélt el a Conan Exiles-szel kapcsolatban. Az első és legfontosabb, hogy valóban hű marad a Conan rendkívül brutális világához és ennek legjobb példája az, hogy a játékosok fogságba eshetnek. Szóval ha nem akarjuk megölni a helyszínen az ellenfelünket, akkor elvisszük az áldozati oltárunkhoz és a három Isten közül az egyiknek (Set, Mitra és Derketo) ajánlhatjuk fel a szerencsétlen életét.



Ugyanakkor ha nem akarjuk hurcolni a testet, akkor elég csak a csata helyén kivágni az ellenfelünk szívét majd azt az áldozati oltárra helyezni. A játékos előtt nyitott lesz a lehetőség, hogy szabadon fedezzék fel a nagyjából 53 négyzetkilométeres területet és természetesen alapíthatunk várost is. Ezek aztán szép lassan be is népesülnek (már ha a többiek is hajlandóak ott letelepedni) és minden egyes "élő" játékossal jár pár NPC is.

Ráadásul védeni is kell a városunkat, hiszen a különböző rajtaütések elég nagy kárt tudnak okozni. Ha azonban épp jelen vagyunk a támadás során és leszedjük a vezetőt, akkor a csapat onnantól fogva minket szolgál és bizony küldhetjük őket a konkurens városokra. Végül pedig lesz meztelenkedés a Conan Exiles világában, azonban a Funcom még mérlegeli annak a lehetőségeit, hogy milyen messzire mehetnek el eme vonalon. Saját véleményem szerint bármeddig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Solear #3
    Viccet félretéve, az Age of Conan egy nagyon jó játék, az első sziget mai napig az egyik legjobb lvl 1-20 MMO experience. hatalmas világ hű a Robert E. Howard-os Conanhoz. Jó zene, film tie-in expansion-ök etc. Aki kicsit is kedveli a Conan világát annak vétek kihagyni.

    Az új MMO-ról meg annyit, hogy a tapasztalat megvan, a motor megvan, Annyi kell egyedül, hogy a kiadójuk ne siettesse őket, és minden rendben lesz.
  • Solear #2
    MMO megint yay, remélem sikeres lesz.
  • grebber #1
    MMo megint pff,remélem megbukik.