Ötvös Tibor

Az első Dishonored 2 részletek

Egy belsős fejlesztőre hivatkozva számos részletet osztott meg az egyik netes magazin a Dishonored folytatásáról.

Bár sokan vártuk, a Bethesda mégsem leplezte le az E3-on a Dishonored második részét, mely a korábbi hírek alapján a Darkness of Tyvia címet viseli és csak 2016-ban jelenik meg. Ennek ellenére azonban a NowGamer magazin munkatársai, egy belsős forrásra hivatkozva (ugyan mi másra?) közzétettek pár igen érdekes és valósnak tűnő információt a programról.

A forrás elmondása alapján a Dishonored 2: Darkness of Tyvia hőse nem Corvo, hanem egy bizonyos Emily Kaldwin lesz. A hölgy az első részben még kislányként volt látható, így biztossá vált, hogy nem előzmény lesz a program és jó pár év eltelt Corvo bevetése óta. A játéktér is kibővül, ezúttal Dunwall városa mellett távolabbi tájakra is eljutunk. A Dishonored világa ugyanis négy szigetre van osztva (Gristol, Tyvia, Morley és Serkonos) és csak az elsőn járhattunk (azon található Dunwall). Feltehetően a második fejezetben már a maradék háromra is átjutunk.

Nagyjából ennyit tett hozzá az eddig megismert tételekhez a forrás, ám azt is feltétlenül meg kell jegyezni, hogy az illető egy közel 1 évvel ezelőtti változatát látta a Dishonored 2-nek és fogalma sincs, azóta miben változott a projekt. Szóval olyan ez az egész, mint a mesében: hoztam is ajándékot meg nem is. Megtudhattunk jó pár részletet a játékról, melyekből lehet, hogy semmi nem igaz már.

Mindenesetre a Bethesda továbbra sem árul el semmit a Dishonored-sorozat következő tagjáról, ám reményeink szerint ez hamarosan változik. Mondjuk a Wolfenstein sikere és a Doom 4 "leleplezésének" bejelentése után elég kicsi az esély, hogy egy újabb franchise bővítéséről lebbentené fel a fátylat a kiadó (főleg, ha valóban jön a Fallout 4 is).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Női főszereplő? Hát akkor köszi, de nem.
    Meg az is fura, hogy az első játék végén szépen lejátszották, hogy hogy alakul a szereplők sorsa. Erre most újabb világrengető konfliktus lesz, ami valahogy kimaradt abból a jövőképből?
  • StoneCold7 #1
    Az cseszne be, ha Emily lenne a főszereplő, azért ez elég gyenge lenne. Nekem meg mondjuk Daud ezerszer jobban tetszett, mint Corvo, bár nyilván Daud teljesen esélytelen.