Ötvös Tibor

A Kerekasztal lovagjai a The Order: 1886 hősei

A híres-neves Kerekasztal Lovagjai lesznek a Ready at Dawn PS4-exkluzív alkotása, a The Order: 1886 hősei, mely történelmi elemekkel vegyíti a fantasy-sztorikban ismert gonoszokkal.

A Ready at Dawn már eddig is több alkalommal bizonyította, hogy képes minőségi alkotásokat készíteni, ám ezt sajnos a PC-s tábor nem nagyon érzékelhette, minden címük Sony-exkluzív. És ebben a tendenciában a korábban bejelentett The Order: 1886 sem hoz változást, hiszen az új akció-kaland csak PS4-en lát majd napvilágot.

Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz
A játék sztorija szerint Artúr és a lovagok a Fekete Víz nevet kapott anyagnak köszönhetően eléggé kinyújtják az életkorukat mindezt egy céllal: legyőzzék az emberiség leigázására készülő félvér lényeket. A játékos Galahad lovag irányítását kapja meg, aki azonban nem lesz egyedül a harcokban. A fontosabb lovagok mellett más történelmi személyiségek is részt vesznek a küldetéseiben. Lady Igraine hősünk titkos szerelme, akivel nem teljesülhetett be a kapcsolat, mivel a lovagok között tiltott volt az ilyen viszony. Sir Percival egy igen tapasztalt harcos, Lafayette pedig a legifjabb közülük és egyben ő a csapat mókamestere is.

A The Order: 1886 Londonban játszódik, ami azonban szintén egyedi kinézetet kapott. Az állandó köd és rossz időjárás alap, ám az egész egy neo-viktoriánus hatást is kapott, ahol aztán kényelmesen elfér az emberi faj, valamint a mutánsoknak is nevezhető félvérek. Mindehhez társulnak még az egyedi, cyberpunk-beütést keltő fegyverek is, melyeket fejleszthetünk is.

Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz
A programban Galahadet kívülről látjuk majd, TPS nézetben zajlanak az események és természetesen megjelenik a fedezékrendszer is. A QTE-elemek szintén nem maradhatnak ki manapság már szinte egyetlen játékból sem és itt is megjelennek, de a fejlesztők szerint kiválóan simulnak majd bele a játékmenetbe, nem lesznek zavaróak.

A környezethez tartoznak még a lakosok is, akik nem igazán kedvelnek minket, mivel ők szegények mi pedig egyértelműen a vagyonosabb réteg tagjai közé tartozunk. Éppen ezért nem sok segítséget várhatunk tőlük. A The Order: 1886 képében a Ready at Dawn egy filmszerű élményt szeretne nyújtani a játékosoknak, mely mind a kamerakezelésben mind pedig a játékmeneti megoldásokban tapasztalható lesz.

A játék a PS4 egyik legígéretesebb címe lesz és mint ilyen, bizonyára nagy siekrt arat majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fbn Lx #1
    ezúttal ötvös tibornak már az első mondatban sem sikerült egyeztetnie a tárgyat