SG.hu

Interaktív prezentációs kijelzőt készített a Sharp

A hatalmas érintésérzékeny kijelzőre vezeték nélkül csatlakoztathatjuk táblagépünket, bemutathatjuk előadásunkat, és egyből módosíthatjuk azt. A látvány minden résztvevő saját eszközén is megjelenik.

A Sharp a BIG PAD elnevezésű multi-touch érintőképernyőjét üzleti találkozók, videokonferenciák, céges képzések, illetve iskolai osztályok prezentációs igényeire szabta. A cég kínálatában három különböző típusú BIG PAD monitor található meg, 60, 70 és 80 colos méretben (PN-L602B, PN-L702B és PN-L802B). A Full HD (1920 x 1080 pixel) felbontású eszközök 16:9-es formátumú képet nyújtanak. Az LCD panel mögött közvetlenül elhelyezkedő több száz fehér LED biztosítja a fény egyenletes eloszlását. A monitorhoz mellékelt szoftver lehetővé teszi a kézzel való jegyzetelést, melyek könnyedén eltávolíthatók a „virtuális szivacs" funkció segítségével.


A mellékelt Touch Display Link program lehetővé teszi az okostelefonok és a táblagépek közvetlen csatlakoztatását a monitorhoz (a kapcsolódás vezeték nélküli LAN hálózaton keresztül történik). A BIG PAD monitoron látható tartalom - beleértve a moderátor jegyzeteit és megjegyzéseit - továbbítható a résztvevők mobil eszközeire. Ehhez előtte a résztvevőnek le kell töltenie egy ingyenes alkalmazást az App Store-ból vagy Google Play áruházból a saját eszközére. A megbeszélés során a résztvevők saját eszközüket is használhatják a BIG PAD érintőtollának szoftveréhez, valamint a képernyőhöz történő csatlakozáshoz.

A kijelzőre írt jegyzetek és rajzok valós időben, azonnal megjelennek a felhasználók eszközein, ezen felül megoszthatják saját fájljaikat másokkal, és megjeleníthetik őket a BIG PAD monitoron, valamint a többi résztvevő csatlakoztatott eszközein. A BIG PAD monitor az interakciót a megjelenített anyagokkal is lehetővé teszi, például a jegyzetekbe és rajzokba is bele lehet nagyítani. A résztvevők saját eszközeiken is használhatják a BIG PAD monitoron megjelenített tartalmakat, így például lapozhatják a prezentáció diáit, mozgathatják az egérmutatót, belenagyíthatnak a képekbe. A munka végeztével az előadónak arra is lehetősége van, hogy elküldje a prezentációt és a jegyzeteket a résztvevőknek PDF formátumban. A Touch Display Link szoftver egyidejűleg összesen 20 db mobil eszköz csatlakozását teszi lehetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!