Gyurkity Péter

HTC One néven jöhet az M7

A korábban M7 néven megszellőztetett csúcskategóriás okostelefon a jól értesültek szerint végül HTC One név alatt jelenik majd meg, még az MWC előtt. A Windows Phone 8X fehér színben is kapható lesz.

A HTC háza tájáról kiszivárgó hírekről az elmúlt hetekben mi is folyamatosan beszámoltunk, ezekből nem is volt hiány. Idejekorán értesülhettünk így arról is, hogy M7 néven készül a cég új zászlóshajója, amelyet további két változat kísér majd. Bemutatkozásuk ráadásul még az MWC előtt esedékes, a gyártó ugyanis saját rendezvényén rántaná le a leplet újdonságairól.

Most a Twitter lapjain bukkant fel egy érdekes fotó, amelyen közelebbről is szemügyre vehetjük a készüléket. A kép közzétevői szerint a hivatalos elnevezés HTC One lesz, a felvételen pedig egy méretes, nagy kijelzővel ellátott példányt látunk, amelyet ugyan Peter Chou egy rendezvényen már meglengetett a szemlélődők előtt, a legtöbb részletet azonban még csak külső forrásokból ismerjük. A széleken fémes hatású példány kissé megvariált kapacitív gombokkal érkezik, ezek sorrendje változott, míg középen a gyártó saját logója kapott helyet.

A Windows Phone 8X már korábban megjelent, az eddigi beszámolók alapján a forgalommal sincs gond, úgy tűnik, hogy megfelelő az érdeklődés szintje a készülék iránt. Fekete, kék, piros, valamint sárga színben elérhető a telefon, legalábbis jelenleg, a cég illetékesei ugyanis szintén a Twitter oldalán tettek közzé egy képet, amelyen a fehér változat látható, felhőtlen boldogságot érző fiatalok társaságában. Hivatalos indoklást ugyan nem mellékeltek, valószínűnek tűnik azonban, hogy hamarosan a boltokban is kapható lesz az új példány - ellenkező esetben a marketingesek egyszerűen lefelejtették a színt a telefonról.

Ahogy említettük, a HTC saját bemutatója még az MWC előtt elindul, ezen várhatóan megismerjük majd az új fejlesztéseket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!