SG.hu

Kiváló a vízimentők felhő alapú IT-rendszere


A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata 2010 óta használja a CE On-Demand felhő-alapú levelezési, kollaborációs és kommunikációs szolgáltatásait. A felhő technológia által nyújtott hatékonyságnövelés miatt a magyarországi EuroCloud Awards-on idén májusban elnyerték a legeredményesebb felhő felhasználónak (“Best Cloud User”) járó díjat. Ugyanezen a rendezvényen a CE On-Demand saját fejlesztésű felhő platformja, a Cloud Services Manager a legerősebb nemzetközi hatást kiváltó felhőszolgáltatás (“Strongest International Impact”) kategóriában nyert díjat, míg a Telenor Magyarország, a CE On-Demand távközlési partnerszolgáltatója első helyezést ért el a legjobb felhő esettanulmány kategóriában (“Best Business Case – Commercial Sector”).

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata az egyetlen a magyarországi nyertesek közül, amelyik bekerült az EuroCloud Europe Awards 2012 döntőjébe, ahol az országok legjobbjai versenyeznek egymás ellen. Öt kategóriában osztanak majd díjakat. A nemzetközi zsűri tizenkét európai nemzet független felhő szakértőiből áll. Magyarországot Klotz Tamás, a Magyar Posta műszaki igazgatója képviseli.


A díjkiosztó gálára az október 8-9-én megrendezésre kerülő EuroCloud Europe Kongresszuson kerül sor, ahol véleményvezérek, felhő szakértők és kormányzati szakemberek vitatják majd meg a rettentő gyorsan fejlődő cloud computing iparág európai és globális hatásait. Kovács Viktor, a CE On-Demand alapítója és kereskedelmi igazgatója is részt vesz majd az EuroCloud Kongresszuson. A CE On-Demand távközlési cégeknek és rendszerintegrátoroknak nyújtott felhőbróker szolgáltatásairól és tapasztalatairól fog beszámolni.

Bagyó Sándor, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnöke a kiválasztással kapcsolatban elmondta: “Megtiszteltetés számunkra, hogy az EuroCloud elismeri innovatív IT rendszerünket, amivel hatékonyabbá tudjuk tenni életmentő és sürgősségi ellátásunkat Magyarországon. Mi olyan 24 órás, kritikus és átlátható szolgáltatást nyújtunk, ahol nem lehet hibázni. Amióta felhő-alapú IT szolgáltatásokat használunk sokkal hatékonyabban tudunk működni, aminek kézzelfogható hatása van sürgősségi ellátásunkra is, ezért még több életet tudunk menteni a magyar vizeken. Szeretném megköszönni a CE On-Demandnak azt az innovativitást, megbízhatóságot és támogatást, amellyel lehetővé tették számunkra ezt az óriási technológiai és üzletmeneti váltást. Az EuroCloud nevezésnek köszönhetően európai és iparági kontextusban is elismerést nyerhetünk. Bízom abban, hogy sikerünk példaértékű lehet, és Európában egyre többen fogják használni a felhőszolgáltatásokat.”

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!