MTI

200 000 000 forint a parlamenti honlap fejlesztésére

Kétszázmillió forint átcsoportosítását rendelte el a Törvényalkotás Információs Rendszerének és az Országgyűlés publikus weboldalának továbbfejlesztése támogatásához a kormány a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból.

A Magyar Közlöny csütörtöki számában közzétett határozat értelmében a keret fel nem használt részét az Országgyűlés Hivatalának 2012. december 15-ig vissza kell fizetnie.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • FoodLFG #14
  Van itt pénz.
  De legalább ezt már nem ingyenes sablonból fogják csinálni remélhetőleg.
  http://comment.blog.hu/2012/07/25/mtvahonlap

  :D
 • Sir Ny #13
  NEM akarom, hogy valaki erre rákontrázzon
 • aaaaa #12
  Mit akartok ? Szinte ingyen volt ehhez képest. 1,8 milliárd forintba kerül az ÁNTSZ új honlapja
 • Vorpal #11
  Azon nevetek mindig, hogy anno kormanyszovivo.hu is 200 miska volt ballib vezetés mellett :D hát ők is fél évig magyarázták, hogy mi kerül rajta ennyibe a jobb oldal meg szénné alázta őket. Remélem mindenki számára világos, hogy a paradigmákkal vannak gondjaink nem a politikusainkkal.

  http://probadolog.blog.hu/2008/06/16/mi_kerul_egy_weboldalon_200_millio_forintba
 • Jackal #10
  Ő, mint informatikus, nem nagyon tudok elképzelni honlapot, amit pár millából ne lehessen összedobni, főleg egy ilyen környezetben...
  Szimpla pofátlan lopás/visszajattolásról van itt(is) szó, a Te pénzedből.
 • Komolytalan #9
  Azt én sose fogtam fel, hogy ha van egy állami meló, akkor azt el kell mondani, hogy mennyit szánunk rá. Magánszférában sosincs ilyen (mondhatni szupertitkos adat). Ami van az konkrét feladat, bekérik rá az árajánlatokat, és amelyik legjobban megfelel, azt elfogadják. Ha mind drága, akkor nem fogadják el egyiket se. Ha meg marad pénz, annak örülnek.

  Bezzeg közszférában rögtön benyögik hogy 200 millió, persze a feladatról szó se esik. Mert az már biztos, hogy 20 milliót vissza kell osztani, hiszen annyiba kerül a gyerek számára kinézett lakás (megy egyetemre, muszáj neki venni). Szóval nehogy már kevesebb legyen.
 • gombabácsi #8
  sok-sok értelmiségi informatikus álma: zsíros-lógós állami megrendelések
 • Caro #7
  Tehát a parlament honlapja kb. 35 emberévnyi (jól fizetett webprogramozói!) munkával fog elkészülni. Éééértem.
  Amúgy a két pártaktivistára +1! Közösségi államot (de szép is lenne)!
 • sanyicks #6
  mert megtehetik. Látják hogy majd megszavazzuk a másik csapatot, és a 4 év alatt elfelejtünk mindent az előzőről. Így megy ez 20 éve. komcsik-narancsok-komcsik-narancsok-komcsik-narancsok és így tovább amíg el nem menekül mindenki innen, és akkor ők is mennek majd mert nincs mit ellopni.
 • Zoliz #5
  El kéne ezeket is zavarni a fenébe.. egy normális államban ingyen megcsinálná egy két normális pártaktivista. De itt? Szabad a lopás az adónkból.