Gyurkity Péter

Hölgyeknek jön a HTC Bliss

A HTC kifejezetten a női vásárlókat célozza meg legújabb androidos készülékével, amely több érdekes kiegészítővel érkezik. A Microsoft eközben bemutatja az első WP7 Mango telefont, amely Japánban hódíthat majd.

A Bliss várható érkezéséről még májusban jelentek meg az első hírek, azóta nem sok újdonságot tudhattunk meg a fejlesztésről. Most azonban képek szivárogtak ki a telefonról, illetve annak tartozékairól, azzal az aprósággal együtt, hogy a HTC a női vásárlók igényeit szeretné kielégíteni azokkal.


A képen a készülék saját vezetéknélküli töltőjében dokkolva látható. Ez egyrészt az akkumulátor feltöltéséről gondoskodik, másrészt pedig saját hangszórókkal rendelkezik, ilyenkor pedig a kijelző automatikusan óra/ébresztő üzemmódba vált. Azt egyelőre nem tudni, hogy az Android pontosan mely verzióját kapja majd a megoldás, mint ahogy a forrás arról sem tudott nyilatkozni, hogy a HTC Sense felhasználói felület lesz-e majd megtalálható azon, ez utóbbi azonban a kép alapján valószínűnek tűnik. Még egy további kiegészítőről készült felvétel, ez pedig a készülékre kapcsolva élénken világít, amennyiben nem fogadott hívásunk van - az indoklás szerint így a hölgyek könnyebben megtalálják majd a telefont táskájukban kutatva.


A Microsoft sem tétlenkedik, hiszen az első WP7 Mango okostelefon bemutatására készülnek Japánban, a Toshiba és a Fujitsu jóvoltából. Az IS12T okostelefon kifejezetten a szigetországi vásárlóknak készül, olyan külső alkalmazásokkal jelenik meg, amelyek egyrészt a népszerű helyi közösségi portált támogatják, másfelől pedig kuponokat kínálnak az ottani üzletek és éttermek látogatóinak. 3,7 hüvelykes kijelző, Qualcomm processzor, valamint vízálló külső szerepel a híradásokban fontosabb részletként.


A gyártók nem tervezik egyéb piacokon megjeleníteni a fejlesztést, ám azt már tudjuk, hogy az első, nyugati régiókban megjelenő példányok ősszel futnak majd be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotyoka #1
    Hölgyeknek jön a HTC Bliss, a férfiak pénzéből.