Gyurkity Péter

Érkezik a HTC ThunderBolt

A már korábban beharangozott okostelefon várhatóan még a hónap közepén megjelenik, legnagyobb újdonsága az LTE támogatása lesz. A Kyocera Echo a maga dupla kijelzőjével áprilisban fut be.

Egyszerre futottak be az újabb értesülések a fenti két okostelefon várható megjelenéséről, jóllehet a HTC fejlesztése esetében mindössze egy véletlenül megjelent dátumról van szó, míg az Kyocera saját készülékének közeli debütálását az Egyesült Államokban hivatalosan is bejelentette az egyik helyi szolgáltató. Lássuk, mit is kínálnak majd ezen megoldások.

A HTC által ThunderBolt névre keresztelt telefon felbukkanásáról már többször beszámoltak a jól értesültek, ezúttal azonban az értékesítési igazgató Twitter-bejegyzésében bukkantak rá a március 17-i dátumra, amelyet nem sokkal később el is tüntettek az oldalról.


A Verizon már januárban beszélt a debütálásról, így azt tudjuk, hogy az LTE támogatása mellett 4,3 hüvelykes érintőképernyő, 1 GHz-es Qualcomm MSM8655 chipset, 768 MB memória, 8 GB-os eMMC-tároló, valamint microSD-bemenet és egy 8 megapixeles hátoldali kamera található még a listán, amelyet egy 1,3 megapixeles elülső kamera, WiFi, Bluetooth, iker mikrofon, GPS, valamint G-érzékelő, FM rádió, illetve egy 1400 mAh-ás akkumulátor egészít majd ki, Android 2.0 szoftverrel és a Sense felhasználói felülettel.

A Sprint a maga részéről április 17-én mutatná be a Kyocera Echo készüléket, amelyet az Államok első iker-érintőképernyős telefonjaként harangoznak be. Ezen állításuk szerint a felhasználók egészen új szolgáltatásokat és platformokat vehetnek majd igénybe, amivel még magasabbra emelik a lécet. A készülék pontos méretei 115 x 56,5 x 17,2 mm, súlya 193 gramm, ehhez pedig két 3,5 hüvelykes kijelző (amelyet egyetlen, 4,7 hüvelykes érintőképernyővé kombinálhatunk), 1 GHz-es Qualcomm chip, 1 GB memória, valamint microSD, 5 megapixeles kamera, WiFi, Bluetooth 2.1, valamint Android 2.2 csatlakozik majd.


A szolgáltató 200 dolláros áron kezdi meg az értékesítést, ezt kétéves hűség mellett vehetik majd igénybe az érdeklődők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #4
    Nekem eddig sem az volt a lényeg hogy minél kisebb legyen a telefonom. Volt a kezemben annyira kicsi készülék hogy az már zavart engem a használatában. Bár gyerekeknek és kisebb felnőtteknek még ideális lehet, de a gyerekek meg ne olyan telefont használjanak mert úgyis elhagyják :P, a kisméretű felnőttek pedig nincsenek olyan sokan szerintem -és itt még a jpánok között is kisméretűre gondolok- hogy nekik kelljen mindent fejleszteni.

    Ahogy régen mondták: "A súly a megbízhatóság jele!" :D
  • DrTre #3
    Erősen kétlem, hogy az Android 2.0-ás verziója lenne rajta, emellett ez szinte ugyanaz, mint a Desire HD, még kinézetre is, egy-két apróbb különbséggel.
  • Zoliz #2
    Nah a kicsi kütyükből újra nagyok lesznek, olyan orosz módra.. ami nagy az jó.
  • csimmasz #1
    Egy ilyen sprint re vevő lennék!