MTI

Távozik a Deutsche Telekom európai vezetője

Távozik a Deutsche Telekomtól Guido Kerkhoff, az igazgatótanács tagja, a német távközlési vállalat Németországon és az Egyesült Államokon kívüli tevékenységének vezetője - ezt közölte honlapján a Handelsblatt gazdasági újság, "vállalati körökből" szerzett hírek alapján.

A Handelsblatt tudni véli, hogy Kerkhoff, akik 2002 óta dolgozott a Deutsche Telekomnál, és "ragyogó pénzügyi szakember", nehezen küszködött a tavalyi vállalati célok elérésével, és nem volt jó viszonyban a kelet-európai tagvállalatok "öntudatos" vezetőivel. Kerkhoff a Deutsche Telekom csoporthoz tartozó 13 külföldi vállalat főnöke Európában, ezek a cégek 65 ezer embert foglalkoztatnak.

Az újság mindazonáltal nem tudott meg konkrét részleteket sem a távozás okáról, sem az idejéről, sőt, érdeklődésére meg sem erősítették az értesülést a Deutsche Telekomnál, mondván, hogy személyi kérdésekről "alapvetően" nem szoktak nyilatkozni. A Magyar Telekom 59,21 százaléka a MagyarCom Holding GmbH tulajdona, ez utóbbi pedig 100 százalékban a Deutsche Telekomé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!